-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renginiams, vyksiantiems per krepšinio čempionatą Kaune– policijos dėmesys

Artėjant 2011-ųjų Europos vyrų krepšinio čempionatui, Kauno apskrities policijos pareigūnai, rengdamiesi užtikrinti viešąją tvarką ir visuomenės saugumą, nuolat bendradarbiauja su renginių organizatoriais ir kitomis tarnybomis.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

Kadangi krepšinio čempionato metu Kaune nuo rugsėjo 13 iki 19 dienos bus įkurta laikinoji stovyklavietė, kurioje laukiama iki 1 500 renginio dalyvių, š. m. rugpjūčio 4 d. Kauno apskrities policijos Viešosios tvarkos valdybos pareigūnai susitiko su palapinių miestelį Kaune kursiančios bendrovės „Tent Resorts“ direktoriumi V. Gasparavičiumi.

Susitikimo metu buvo aptarta, kur bus statomos palapinės, pareigūnai organizatoriams patarė atskirti stovyklavietės poilsio ir pramogų teritorijas bei imtis papildomų priemonių, siekiant užtikrinti, kad teritorijoje nebūtų daromi teisės pažeidimai, užtikrintas žmonių saugumas, priminė, kad netoliese yra Kauno klinikos, todėl itin svarbu ligonius apsaugoti nuo triukšmo, ypač po 22 val. Nuspręsta kartu su organizatoriais apžiūrėti VII forto teritoriją, pareigūnai taip pat išreiškė pageidavimą dalyvauti susitikime su palapinių miestelio teritoriją, jos prieigas visą parą saugosiančios apsaugos tarnybos „G4S„ atstovais ir kartu aptarti saugumo reikalavimus.

„Kuo saugesnis renginys, tuo daugiau turistų sugrįš į gerus prisiminimus keliantį miestą“, – neabejoja žmonių saugumu besirūpinantys pareigūnai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius