-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusų sirgaliai Lietuvoje džiaugiasi mažomis kainomis ir tiki savo komandos triumfu

Rusų ekipa uostamiestyje turi triukšmingą palaikymo komandą: sirgaliai traukiniais, lėktuvais ir autobusais atkeliavo iš tolimiausių kampelių. Rinktinės gerbėjai suvažiavo iš Kazanės, Kaliningrado, Maskvos, Saratovo ir kitų regionų.
Rusijos sirgaliai į Klaipėdą suvažiavo iš tolimiausių kampelių.
Rusijos sirgaliai į Klaipėdą suvažiavo iš tolimiausių kampelių. / A.Venskaus nuotr.

Dauguma rusų Klaipėdoje išsinuomojo butus. „Paskaičiavom, kad 10 eurų žmogui parai nėra daug“, – pasakojo iš Kazanės atkeliavęs Raudonplaukiu pravardžiuojamas sirgalius, paskui rusų rinktinę važiavęs ir į čempionatus Lenkijoje, ir Turkijoje.

Ištikimiausi D grupėje žaidžiančios Rusijos rinktinės sirgaliai bilietus į Europos krepšinio čempionatą iš vietos krepšinio federacijos įsigijo vos už 15 eurų. Už šią sumą jie matys varžybas ir Vilniuje, ir Kaune. Vilniuje rusai iš anksto užsisakė vietas viešbutyje, Kaune ketina apsistoti išsinuomotame name.

„Net neabejojame, kad rusai žais Kaune. Mes tikime mūsų pergale“, – teigė raudonspalviais marškinėliais išsiskiriantys sirgaliai. Jie kiek skeptiškai vertino galimą lietuvių pergalę čempionate, įsitikinę, kad ir ispanai gerokai pervertinti.

„Taip, lietuviai žais finale, tačiau vargu ar bus čempionai“, – abejojo rusų komandos palaikytojai.

Rusų ekipoje stipriausiu koziriu vadinamas Andrejus Kirilenko tarp rinktinės sirgalių vertinamas prieštaringai. Dauguma sirgalių vis dar negali šiam žaidėjui atleisti už tai, kad jis trejus metus neatstovavo rinktinei, kai to labai reikėjo.

„Jis geras žaidėjas, to nenuneigsi, tačiau pervertinamas”, – tikino rusai.

Lietuvoje dauguma Rusijos sirgalių lankosi pirmą kartą ir negalėjo atsidžiaugti vietos alumi. „Kainos čia tikrai labai labai normalios, pas mus, Kazanėje, jos kur kas didesnės. Viskas čia labai gerai. Gatvėse saugu ir ramu. Nėra ko lyginti su Rusija”, – teigė sirgaliai. Laisvalaikiu jie aplankė jau ne vieną naktinį Klaipėdos klubą, vieną po kitos vardino aplankytas kavines.

Pamėgę lietuvišką alų rusai juokėsi nespėję netgi atsivežtos degtinės gerti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius