Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simas Jasaitis: „Po pertraukos į aikštę žengėme tarsi užmigę“

Jau eilę čempionatų Lietuvos rinktinei trečiasis kėlinys būna tarsi užkeiktas. Pirmosios Europos čempionato rungtynės su Didžiąją Britanija nebuvo išimtis – po pertraukos į duobę įkritę Lietuvos krepšininkai buvo privertę sunerimti ne tik ekipos sirgalius, bet trenerį Kęstutį Kemzūrą.
Simas Jasaitis
Simas Jasaitis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Išsamią Lietuvos ir Didžiosios Britanijos rungtynių statistiką rasite čia. Čempionato tvarkaraštį, rezultatus, turnyrinę lentelę ir statistikos lyderius rasite specialioje rubrikoje – 15min.lt/Eurobasket2011 (arba žr. meniu viršuje).

Kodėl komandai eilinį kartą nepavyko išvengti trečiojo kėlinio sindromo? Pasak puolėjo Simo Jasaičio, krepšininkai po ilgosios pertraukos į aikštelę grįžo kiek per daug atsipalaidavę.

„Rungtynes pradėjome gal ir neblogai, iš pradžių apsigynėme, bet po pertraukos į aikštelę išėjome tarsi užmigę, tokie be energijos. Varžovai tuo pasinaudojo, o po to mums buvo sunku sugrįžti į savas vėžes. Bet, kaip sakant, geriau blogai žaisti, bet laimėti negu kad gerai žaisti ir pralaimėti“, - aiškino krepšininkas.

Palyginus su draugiškų rungtynių maratonu, trečiadienį Lietuvos rinktinė sužibėjo taiklumu metant tritaškius. Pats S.Jasaitis iš 5 bandymų pataikė 3. Paklaustas, kaip krepšininkams pavyko taip greitai pagerinti taiklumą, puolėjas papurtė galvą: „Kodėl sakote, kad per draugiškas rungtynes mes nepataikėme tritaškių? Jie visą laiką krito“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius