-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tony Parkeris sugalvojo planą, kaip kitą kartą tapti čempionu

Tony Parkerio svajonė neišsipildė. Ispanijos krepšininkų triumfą Kauno „Žalgirio“ arenoje iš šalies stebėjęs prancūzų lyderis sunkiai tramdė ašaras – triskart NBA čempionas vėl liko be taip trokštamo aukso su nacionaline rinktine.
Tony Parkeris įkalbinėja krepšininkus padėti Prancūzijos rinktinei ir ateityje.
Tony Parkeris įkalbinėja krepšininkus padėti Prancūzijos rinktinei ir ateityje. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Ispanai žaidžia taip, kaip norime žaisti mes. Jie yra puiki komanda, nes kartu rungtyniauja mažiausiai 6 metus“, – po Europos krepšinio čempionato finalo nesėkmės priežasčių ieškojo T.Parkeris.

Jis pelnė 26 taškus, tačiau nesulaukė rimtesnės kitų komandos draugų pagalbos ir buvo priverstas susitaikyti su Ispanijos triumfu – 85:98.

„Tai man suteikia tik dar daugiau motyvacijos. Noriu pajusti tai, ką reiškia būti čempionu, kol pasitrauksiu“, – atviravo T.Parkeris.

Įžaidėjas neabejojo, jog Prancūzijos rinktinės laukia tikrai šviesi ateitis. „Joakimas Noah pirmą kartą žaidė Europoje. Jis atliko tikrai gerą darbą, bet jam tai buvo visiškai nauja patirtis. Nicolasui Batumui kol kas yra tik 22-eji, jis sparčiai tobulėja. Manau, turime dar dvi tris vasaras susirinkti kartu ir vieną kartą laimėti“, – apie čempiono titulą svajojo T.Parkeris.

Jis prisipažino iš karto po finalo išsireikalavęs J.Noah pažadą ir toliau padėti rinktinei. „Jam buvo sunku. Jis pirmą kartą dirbo visą vasarą. Tačiau jam patiko būti su rinktine. Paprašiau, kad jis pažadėtų atvykti į rinktinę dar bent tris vasaras iš eilės. Ir jis sutiko!“ – džiaugėsi T.Parkeris.

Įžaidėjas buvo priverstas prisiminti ir skausmingą epizodą finalo rungtynėse, kai labiau imtynes, o ne krepšinį primenančiu veiksmu buvo pagriaustas ispano Rudy Fernandezo.

„Nemanau, kad R.Fernandezas padarė tai tyčia. Jis yra puikus vyrukas ir manęs atsiprašė. Mane visas rungtynes stumdė trys varžovai. Ispanai tikrai skyrė man ypatingą dėmesį. Nieko, eisiu papildomai padirbėti treniruoklių salėje ir kitą kartą būsiu stipresnis“, – su šypsena veide pridūrė T.Parkeris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius