Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vlado Ilievskis: mače su lietuviais iš savęs stengsimės išspausti viską, ką galim

Makedonijos krepšinio rinktinė Lietuvoje vykstančiame Europos čempionate apmaudžiai nusileido be pralaimėjimų žengiantiems rusams ir čempionato ketvirtfinalyje grumsis su turnyro šeimininkais.
Vlado Ilievskis
Vlado Ilievskis / „Scanpix“ nuotr.

Tiesa, nors tikra Senojo žemyno pirmenybių sensacija tapę makedonai varžovų persvarą turėjo pripažinti tik paskutinę mačo sekundę, po susitikimo kai kurie Balkanų šalies krepšninkai nebuvo blogai nusiteikę ir jau galvojo apie artėjantį ketvirtfinalį.

„Rungtynės buvo puikios, ypač geri žaidėme gynyboje, tačiau esame labai pavargę. Dabar mes turime susikaupti ir pasiruošti ketvirtfinaliui prieš Lietuvą. Šią rinktinę palaikys 15 tūkst. aistruolių, todėl bus labai sunku. Tikimės, kad pavyks pailsėti ir galėsime žaisti pilna jėga“, – po pralaimėjimo žurnalistams sakė Makedonijos rinktinės startinio penketo narys Vlado Ilievskis.

Atakų organziatorius mūsiškiams žėrė komplimentus ir pripažino, kad lietuvius įveikti bus labai sunku.

„Lietuvos rinktinė – puiki komanda. Jie turi daug gerų, patyrusių krepšininkų. Lietuviai gerai žaidžia visą čempionatą. Juos įveikti bus labai sunku, bet tai mums – gera patirtis. Mes esame komanda kurios ketvirtfinalyje niekas nesitikėjo, stengsimės išspausti iš savęs viską ką galim“, – kalbėjo V.Ilievskis.

VIDEO: Vlado Ilievski interviu po pralaimėjimo rusams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius