-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 09

Filmas „Septynios sielos“ pakeitė Smitho gyvenimą

Daugiausiai pasaulyje uždirbantis aktorius Willas Smithas kine filmuojasi jau dvidešimt metų, tačiau prisipažįsta, kad savo svarbiausią vaidmenį suvaidino dramoje „Septynios sielos”. Šis filmas Lietuvos kino teatruose bus rodomas nuo vasario 27 d.
Filmas „Septynios sielos“
Filmas „Septynios sielos“ / Kadras iš filmo

„Septynios sielos“ pasakoja istoriją apie vyrą, dėl kurio kaltės per nelaimingą atsitikimą žūsta jo žmona su sūnumi ir dar šeši nepažįstami žmonės. Sielvarto apimtas herojus randa vienintelę išeitį – padėti septyniems nepažįstamiesiems ir taip tarsi išpirkti savo kaltę.

„Jei paklaustumėte manęs, koks filmas pakeitė mano gyvenimą, tai neabejotinai būtų „Septynios sielos, – sakė W. Smithas. – Ne pirmą kartą vaidinu personažą, kuris turi išgyventi likimo smūgį, tačiau tik vaidindamas šiame filme supratau, kas po nelaimės padeda žmogui atsitiesti. Vienintelė išeitis – paaukoti save kažkam kitam, gyventi ne tik sau.“

Aktorius nori, kad kiti jį prisimintų kaip asmenį, kuris rūpinosi žmonėmis ir stengėsi pasaulį padaryti geresnį.

„Noriu tarnauti žmonėms, ne savo filmų komercijai, – teigė W. Smithas, tačiau prisipažįsta žinantis, kaip padaryti filmą populiarų. – Kai atiduodi save, tai sugrįžta su kaupu.“

„Septynioms sieloms“ W. Smithas prisipažįsta savęs atidavęs tikrai daug. Aktorius pasakoja, jog taip įsijautė į tragišką herojaus vaidmenį, kad net ir pasibaigus filmavimui negalėjo iškart grįžti į normalų gyvenimą. „Man prireikė mėnesio, kad atsigaučiau“, – prisipažino W. Smithas.

Taip pat žinomas kaip reperis ir filmų prodiuseris, W. Smithas tikisi, kad šio filmo žiūrovai kino salę paliks emociškai sukrėsti. „Tai nuostabi istorija – tu gali tiesiog sėdėti ir mėgautis ja, bet tuo pačiu ir suvokti nuostabių, esminių dalykų“, – tikėjo sėkmę filmui garantuojantis aktorius.

„Septynios sielos“ – antras kartas, kai filmavimo aikštelėje W.Smithas susitiko su režisieriumi Gabriele Muccino. Pirmasis jų bendras darbas – drama „Ieškantys laimės“, kurioje W.Smithas vaidino kartu su savo sūnumi.

Dramoje „Septynios sielos“ taip pat vaidina „Oskaro“ nominantas Woody Harrelsonas ir iš Quentino Tarantino bei Roberto Rodriguezeo filmų pažįstama aktorė Rosario Dawson.

„Septynios sielos“ – kino teatruose nuo vasario 27 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius