-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 17

Šaltis Pietų Afrikos Respublikoje verčia futbolo sirgalius vilktis žieminius drabužius (video, nuotraukos)

Pirmą kartą Afrikos žemyne vykstančios pasaulio futbolo pirmenybės meta akibrokštą. Kai kalbi apie Afrikos žemyną, galvoje sukasi mintys apie dykumą, kepinančią saulę, karštį, smėlį, tačiau PAR vaizdas kitoks – žaidėjai priversti žaisti su pirštinėmis, o sirgaliai – įsisupę į žieminius paltus.
Šaltis verčia sirgalius suptis į žieminius drabučius
Šaltis verčia sirgalius suptis į žieminius drabučius. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Šaltis Futbolas

Rungtynės tarp Brazilijos ir Šiaurės Korėjos Johanesburge (2:1) vyko esant tik 1 laipsniui šilumos. „Buvo velniškai šalta“, – bild.de prisipažino brazilų rinktinės kapitonas Lucio. Jam antrino strategas Dunga: „Per šaltį net sunku judėti.“

Netoli Port Elizabeto net iškrito sniego, kurio gyventojai nematė kelis dešimtmečius. Dėl šalto smarkaus lietaus patvino aikštė, kurioje turėjo treniruotis danai. Įdomu, kad Keiptaune viešbučiuose nėra šildymo, administracija siūlo svečiams po antklodėmis dėtis karštus butelius.

Matyt, šaltis tiesiogiai daro įtaką ir įvarčių skaičiui – per 16 rungtynių pelnyti tik 25 įvarčiai. Tai blogiausias visų laikų vidurkis pasaulio čempionatuose (1,56 įvarčio per rungtynes).

Sinoptikai artimiausiomis dienomis nieko gero nežada. Kalbama, kad Johanesburge, Pretorijoje ir Bloemfonteine laukiama naujos šalčio bangos. Žiniasklaida juokauja, kad žiema PAR pavertė šį turnyrą žiemos futbolo čempionatu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius