-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 06 15

Portugalija ir Dramblio Kaulo Krantas išsiskyrė be įvarčių (nuotraukos, statistika, komentarai)

„Mirtininkų“ grupės kovos Pietų Afrikos Respublikoje (PAR) vykstančiame pasaulio futbolo čempionate antradienį prasidėjo Dramblio Kaulo Kranto ir Portugalijos rinktinių lygiosiomis – 0:0.
D.Drogba ir C.Ronaldo
Dramblio Kaulo Kranto ir Portugalijos rinktinių žvaigždės D.Drogba ir C.Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antrąsias G grupės rungtynes antradienį žais Brazilijos ir Šiaurės Korėjos futbolininkai.

Daugiau naujienų iš pasaulio futbolo čempionato - spauskite čia.

Mačas tarp Dramblio Kaulo Kranto ir Portugalijos vyko 42,5 tūkst. vietų stadione „Nelson Mandela Bay“, esančiame Port Elizabeto mieste. Mačo arbitras – urugvajietis Jorge Larrionda.

Dvikovos pradžioje aktyvesni atrodė portugalai, tačiau nieko pavojingo prie afrikiečių vartų jiems sukurti nepavyko. Prabėgus 10 minučių Dramblio Kaulo Kranto rinktinę jau gelbėjo tik virpstas, kai aikštelės viduryje vieną varžovą „išmaudęs“ portugalų lyderis Cristiano Ronaldo galingai šovė į vartus iš maždaug 25 metrų.

Kėliniui įpusėjus žaidimas išsilygino. Dažniau prie varžovų vartų ėmė lankytis ir Dramblio Kaulo Kranto futbolininkai. Artėjant pertraukai komandos ėmė labiau branginti kamuolį ir rūpintis savų vartų saugumu – pagrindinis žaidimas vyko aikštelės viduryje, o atakos pasidarė retesnės.

Antrojo kėlinio pradžioje vaizdas aikštelėje nesikeitė – rinktinės vengė rizikuoti ir nė vienai ekipai nepavyko sukurti nieko pavojingesnio. 65 minutę aikštelėje pasirodė Dramblio Kaulo Kranto lyderis Didier Drogba. Su rankos įtvaru rungtyniaujantis puolėjas buvo pasitiktas didžiulėmis ovacijomis.

Mačui artėjant prie pabaigos rinktinės vengė atverti savo užnugarį ir pirmiausia galvojo kaip apsiginti, o ne kaip užpulti varžovus. Jau tiksint teisėjo pridėtam laikui afrikiečiai dar surengė keletą pavojingų išpuolių, tačiau pakeisti švieslentėje degusių nulių jiems nepavyko – 0:0. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius