Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

14 katytės Musės laimingo gyvenimo paslapčių

14? Kam rūpi tie skaičiai! Tai – tik reklaminis triukas. Tiesiog džiaukimės gyvenimu kartu.
Katytė Musė
Katytė Musė / GGT „Pifas“ nuotr.

–  Visada pradėkit dieną nuo labo ryto! Sunku keltis rytais? Už lango tamsu, šalta ir niūru? Svarstote galimybę emigruoti, kur visada vasara? Geros nuotaikos žadintuvas ateis jums į pagalbą. Įlįs po patalais, pamasažuos nugarą, lyžtels nosį švitriniu liežuvėliu. Procedūrą atkakliai kartos tol, kol pajusite: keltis ir pradėti naują dieną verta.

– Visi žino – mankštintis sveika. O mankštintis su mylimais žmonėmis gryname ore, dar geriau medžiuose – ir baisiai smagu. Todėl tempiu laukan savo šeimininkę, kartais už pavadėlio, kartais paleidžiu  (bet visada ją prižiūriu). Progai pasitaikius, pasikviečiam draugų. Ar lyja, ar sninga, gamtoje niekad nenuobodu.

GGT „Pifas“ nuotr./Katytė Musė
GGT „Pifas“ nuotr./Katytė Musė

– Esu žvaigždė. Manot – puikuojuosi? Cha, tikrai ne. Aš tiesiog tokia esu. Mane pamatę žmonės tirpte tirpsta. Paskui siunčia man elektroninius laiškus, veda anūkus su manimi susipažinti. Nemeluoju. Pamatysit – iškart suprasit. Svarbiausia neabejoti, kad esi pati gražiausia ir leisti kitiems tuo mėgautis.

– Žmonės dažnai svarsto, kokia gi mano grožio paslaptis. Atskleisiu seną banalią tiesą – ogi šviežios daržovės! Pomidorai leidžia išlaikyti liekną figūrą, bulvės suteikia mano kailiukui žvilgesio, morkos yra ne tik puikus vitaminų šaltinis, bet ir labai linksmas užsiėmimas. O kur dar moliūgai, kopūstai, agurkai

– Grožis – toli gražu ne viskas. Šiais laikais ne mažiau svarbu puikūs komunikaciniai įgūdžiai. Manėt, vieną kartą išduota ir išmesta į gatvę aš nusivilsiu ir bijosiu užmegzti naują draugystę? Žinoma, ne! Niekada neliksiu abejinga žmogui, kuris ateina su meile. O ir šiaip – bendravimas su įvairiais žmonėmis ugdo harmoningą asmenybę. Tų žmonių būna visokių. Vieni mane mėgsta, kiti tiesiog dar nežino, kad mane mėgsta. Dar kiti mėgsta, bet bijo tą parodyti. Nesvarbu, aš pasirengusi su visais sutarti. Ir kantriai laukti, kol jie rodo savo meilę dusinančiais apkabinimais ar pernelyg energingu glostymu. Tiek jau to, tikrai katei nedera rodyti kaprizų. Juk vis tiek galiausiai gausiu iš jų, ko norėsiu.

– Abejojate, ar mano kantrybė ne apsimestinė? Žmonių pasaulis keistas – visi nuolat skuba, lekia, pavargsta, paskui būna irzlūs, nepatiklūs ir nepastebi tiek daug aplinkui esančio gėrio. Juk tam, kad pasaulis pražystų naujom spalvom, tereikia gerai išsimiegoti! O kad gerai išsimiegotum, reikia miegoti daug ir iš esmės. Niekas tenedrįsta trukdyti miego. Jokie tankai ar fanfaros nepažadins manęs, kai miegu savo grožio-proto-kantrybės-meilės-gyvenimo džiaugsmo miegu. Tegu net nebando, vis tiek nepavyks. Įsisupusi į savo šiltą voverišką uodegą nieko aplink negirdžiu.

– Kas svarbu, kai išsimiegi? Meilė. MEILĖ. Ypač, kai gerai išsimiegojus eini meiliai miegoti ant mylinčios globėjos kelių.

– Bet aš ne visą laiką miegu. Juk pasauly tiek daug įdomių dalykų be miego: stebėti, stebėtis, nustebti. Ir tas vaizdas pro langą visai nenuobodus. Jis keičiasi kas dieną, kas minutę. Kas netiki, matyt, nebandė įdėmiau pažiūrėti.

GGT „Pifas“ nuotr./Katytė Musė
GGT „Pifas“ nuotr./Katytė Musė

– Galų gale, juk reikia stebėti, ar nesiartina koks priešas. Ir tegu tik pamėgina! Jis tikriausiai dar nežino, ką reiškia, kai brangiausiuosius saugo tikra sarginė katė!

– Saugotis reikia ne tik nuo įsibrovėlių. Mikrobai, dėmės, nešvarumai – šito aš nepakenčiu. Didžiąją dalį dienos privalu skirti švarinimuisi. Išprausiu viską aplinkui, kas tik sukels įtarimą. Ar tik ne mikrobas ten ant tamstos megztinio?

– Stebitės, kad tiek daug šneku? Taip, man atrodo, kad gyvenime reikia sakyti viską, visada ir visur. Viską, ką jauti, ką matai, ko pageidauji. Sakyk, ir būsi išklausytas. Nesvarbu, kokia kalba, po penkiasdešimto karto žmonės mane vis tiek supranta. Arba bent jau duoda man kokį gardų kąsnelį.

– Turbūt jau pradedat suprasti svarbiausią laimingo gyvenimo paslaptį. Kad ir kas benutiktų: bandykite dar kartą. Ir dar kartą. Ir dar. Jeigu man nepasiseka užšokti ant stalo iš pirmo karto (manote, lengva? Kada paskutinį sykį mėginote?), visada pavyksta iš paskutinio. Jeigu virtuvės spintelės durys neatsidaro iš vienos pusės, visuomet atsidaro iš kitos. Gal čia tik mano nuomonė – bet tai tiesa! Gal Jums kažkas nepasisekė, kažkas nuvylė, nesuprato, išmetė į gatvę? Gal Jūs vis dar tikite, kad jums nepatinka katės? Bandykime dar kartą!

Kaip tapti katytės Musės šeimininku, skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius