-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aštuonios meldžiančios akys

Vilniuje, „Grindoje“, senbuvių katyčių narve, yra aštuonios meldžiančios jas išgelbėti akys. Numeriai 646, 691, 691a ir 776. Ar tai neprimena pasmerktųjų konclageriuose, kur kiekvienas gaudavo numerį, o paskui, prievarta nutraukus gyvybę, išnykdavo negrįžtamai.
Reg. Nr. 646
Reg. Nr. 646 / LGGD nuotr.

Tai gyvybės, kurios niekuo nenusikalto dėl to, kad jos egzistuoja. Pasmerktos praeiti tikrą pragarą šios katytės jau nuo liepos ir rugpjūčio pradžios yra laikomos šaltame narve apsuptos ligų ir virusų, konkuruodamos dėl maisto kąsnio bei būdamos nuolatinėje baimėje, kad bus numarintos ir niekas joms net nepaaiškins kodėl. Kodėl jos čia. Kodėl jos neturi teisės į gyvenimą. Ką jos tokio blogo padarė ir už ką jos pasmerktos.

LGGD nuotr./Reg. Nr. 691
LGGD nuotr./Reg. Nr. 691

Šios aštuonios meldžiančios akys žiūri į kiekvieną ateinantį prašydamos išgelbėti, pasigailėti, neleisti jų daugiau skriausti ir  kentėti.

Šios būtybės jau daugiau nei du mėnesiai dvikojų padarų joms paskirtame pragare ir jos negali niekam pasiskųsti, negali apsiginti, negali pabėgti. Jos nebyliai savo akytėmis meldžia pasigailėjimo, meldžia galimybės gyventi, savo teisių į gyvybę. Meldžia teisės į gyvenimą, kuriame galima matyti saugią aplinką, gamtą, gerus žmones aplinkui, jausti ramybę ir pasitenkinimą, kad kažkas tave myli, vertina bei pagaliau gina ir niekam nebeleis tavęs skriausti.

Ar atsiras žmonių, turinčių gerumo geną, kurie įsijaus į šių padarėlių būseną, į jų desperatišką norą gyventi?

Visos keturios senbuvių senbuvės vis dar ten. Jos meilinasi kiekvienam, kuris pritupia prie jų narvo, nes galvoja, kad paims ją, bet deja... Katyčių jėgos silpsta, pradėjo traiškanoti jų akytės ir „Grindos“ prižiūrėtojai sako, kad jei per artimiausias dienas jų niekam neprireiks, niekas jų nepaims, jos bus numarinamos vien dėl to, kad TRAIŠKANOJA šios aštuonios meldžiančios akys.

LGGD nuotr./Reg. Nr. 776
LGGD nuotr./Reg. Nr. 776

Jei kam gaila šių kenčiančių būtybių, nuvykite į „Grindą“ ir išgelbėkite, suteikdami bent laikiną globą ir galimybę toliau laukti savo žmogaus. O gal kuriose nors iš šių maldaujančių akių atpažinsite tą, kuriai panorėsite tapti tuo žmogumi, kuris suteiks nuolatinius namus, apsaugą bei meilę būtybei, kuri už tai Jums dėkos visą savo gyvenimą.

Nelikite abejingi.

Norėdami pasiteirauti dėl kiekvienos katytės galite skambinti Lietuvos gyvūnų globos draugijos atstovei Danutei tel. 8 652 44093.

LGGD nuotr./Reg. Nr. 691a
LGGD nuotr./Reg. Nr. 691a

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius