-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Česyras: „Man reikia jūsų meilės ir pagalbos“. Katinėliui ieškoma globėjų

Ar skaitėte pasaką apie Alisą, mergaitę iš stebuklų šalies? O ar pamenate nuolatos besišypsantį ir ironišką Česyro katiną? Tą patį, gyvenantį stebuklų šalyje. Aš irgi iš stebuklų šalies – toks keistas, keistas. Ir net patyręs išdavystę, vos išvengęs mirties – vis dar linksmas.
Česyras
Česyras / GGT „Pifas“ nuotr.

Pirmasis stebuklas buvo mano gimimas – šis pasaulis atrodė toks keistas, o apie antrąjį netrukus išgirsite. Aplinkui zujo mašinos, vienas neatsargus žingsnis – ir būčiau patekęs po jomis. Kur man eiti? Bijojau. Neatsimenu, kaip atsidūriau gatvėje – viskas vyko taip greitai, o aš juk dar toks mažytis. Ir tuomet kažkas mane pakėlė, priglaudė ir nusinešė. Aš buvau išgelbėtas. Tai toks tas mano antrasis stebuklas, tikiuosi, kad ne paskutinis.

Vėliau apsilankiau pas veterinarą, ten lankytis reikia visiems katinėliams, kad žinotų, ar neserga, ar nereikia vaistukų. Veterinarai pasakė, kad man trys mėnesiai, nors iš pradžių visi galvojo, kad neturiu net dviejų – juk aš toks mažutis (bet jau tos mano ausys...). Mane pasvėrė (valio, sveriu beveik kilogramą, nors to net nepajusite), išnaikino parazitus (žinote, kaip nemalonu, kai kažkas laksto po kailiuką), išrašė vitaminų (juk noriu augti sveikas ir atsigauti), be to, sužinojau, kad sergu sarkoptoze, štai kodėl man taip niežtėdavo kūnelį... Deja, šia liga gali užsikrėsti ir kiti gyvūnai, todėl esu izoliuotas, o man taip norisi meilės ir šilumos (pamiršau paminėti, kad myliu ne tik žmones ir kates, bet ir šunis. Kai pasveiksiu, jie visi bus mano geriausi draugai).

Taip pat girdėjau, kaip dvikojai sakė, kad pinigai ant medžių neauga, juk čia ne stebuklų šalis. Norėdami paaukoti man (gal kartais turite ir pinigų medį bei norite man jį paskolinti?), o gal ir mano mano draugams, kuriuos taip pat globoja „Pifas“, visą reikiamą informaciją rasite čia.

Ar jau tikite stebuklais? Ten, kur susirenka geri žmonės. Ten, kur visi pasiryžę padėti. Ten, kur meilei nėra ribų. Ten vyksta daug stebuklų. O ir aš pats esu mažasis stebuklėlis.

GGT Pifas nuotr./Česyras
GGT „Pifas“ nuotr./Česyras

Padėkite man užaugti tikru katinu. Apgaubkite meile ir šiluma, pažadu, atsidėkosiu tuo pačiu. Labai labai jūsų prašau, tapkite mano laikinais globėjais, aš prižadu (katino garbės žodis), kad „Pifas“ jus aprūpins visomis reikiamomis priemonėmis, maistu ir kraiku, kol rasiu savo šeimininkus. Ir net visas veterinarines išlaidas apmokės – mano gydymą, skiepus ir kastraciją. Galite patikėti? Jums tereikės mane labai mylėti, daug glostyti, leisti murksėti jums į ausį ir retkarčiais pažaisti. Globoti mane jums nieko nekainuos, o dar sako, kad stebuklų nebūna.

O gal kartais vis pasvajojate apie katinėlį, bet nesate tikri, ar jums seksis jį prižiūrėti? O gal beprotiškai norite katino, tačiau po kelių mėnesių išvykstate. Arba nesate tikri, ar galite įsipareigoti 15 metų? Laikina globa jums kaip tik.

Norėdami mane globoti, rašykite el. paštu info@pifas.org.

Laukiu. Laukiu. Laukiu.

Jūsų, jei ne Česyro katinas, tai Česyro katinėlis.

Murrrr, vis dar laukiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius