Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dovanojama pozityvios nuotaikos kūrėja ir išdaigininkė Tutsi

Rūpestingų, supratingų ir mylinčių šeimininkų ieško kalytė Tutsi, buvusi Vilniaus benamių gyvūnų sanitarinės tarnybos kalinė Nr. 549.
Tutsi
Kalytė Tutsi / Globėjos nuotr.

Dar visai jaunai kalytei teko pabūti sanitarinės tarnybos narve, bet neilgai. Atsirado globėja – ir mažylė iškeliavo į jos namus.

Tutsi dabar gyvena pas globėją Eriką, kuri taip apibūdina mažylę: „Tutsi jauna kalytė, 7–8 mėnesių, todėl dar labai padūkus. Nori žaisti, krėsti šuniškas išdaigas. Jai labai patinka žaisti su kate, tada prasideda tikros linksmybės, kai abi bėgioja po kambarį. Miega savo guolyje, tačiau pasitaikius progai užlipa ant lovos. O proga būna tada, kai nieko nėra namie. Tada prasideda tikras rojus, nes gulėti galima visur – ir lovoje taip pat.

Globėjos nuotr./Kalytė Tutsi
Globėjos nuotr./Kalytė Tutsi

Su pavadėliu vaikšto gražiai, tačiau dar nežino, kad lauke galima ne tik spoksoti į ką nors įdomaus arba uostinėti ir bandyti globėjai nematant kimštis į snukelį visokiausias šiukšleles, bet reikėtų atlikti ir kitus reikaliukus. Todėl visus tuos reikaliukus mažylė kol kas atlieka namie. Tačiau tai tik laiko klausimas, nes kalytė dar jauna ir ją reikia auklėti.

Tutsi yra labai smalsi. Kai ji buvo dešimčiai minučių palikta mašinoje, tai per tą laiką mažylė išlaižė viską, ką tik galėjo pasiekti ir visur paliko nosies atspaudų. Kartą ryte radom mažylę sėdinčią ant stalo. Ji buvo tokia juokinga, kad nuo pat ryto prisijuokėme ir visą dienai buvome pozityvios nuotaikos. Svarbiausia, kad Tutsi yra saugi, sveika ir gyvybinga.“

Tutsi bus dovanojama atsakingiems žmonėms, kurie nepabijotų jos šuniškų išdaigų ir ją auklėtų gerų manierų. Būsimi šeimininkai turi suprasti, kad kalytė yra jauna ir gyvybinga, nori žaisti ir reikalauja daug dėmesio. Todėl kantrybė, meilė ir laikas – svarbiausi dalykai kurių reikės būsimiems Tutsi šeimininkams.

Jeigu norite, kad Tutsi taptų jūsų augintine, paskambinkite globėjai Erikai telefonu 8 600 14377.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius