-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grikio istorijos tęsinys: laiškas iš naujųjų namų

Sveiki visi, mano mylimi žmonės, kurių dėka aš likau gyvas ir gavau šansą įrodyti jums, kad įveiksiu savo negalią.
Grikis
Grikis, kai jis dar buvo „Grindos“ kalinys / LGGD nuotr.

Jau tuoj pamiršiu savo liūdną vaikystės istoriją (apie ją skaitykite čia), nes jūsų visų dėka man labai pasisekė: galų gale turiu tikrai pačius nuostabiausius šeimininkus visame pasaulyje, kuriems aš esu pats gražiausias, reikalingiausias ir mieliausias šunelis, nors mano geroji šeimininkė p. Kristina per mano priepuolius, kurie  pirmąją savaitę naujuose namuose kankino mane kasdien ilgai ir skausmingai, neišsimiegodavo: klūpodavo palinkusi prie mano bejausmio kūnelio ir švelniai glostydavo jį.

O kad jūs žinotumėte, kaip smagiai moka su manimi žaisti jaunoji mano šeimininkė, p. Kristinos dukrelė, kuriai dar tik 3 metai (mano bendraamžė), ir mano naujuose namuose dar iki mano pasirodymo gyvenusi katytė – siaučiame trise krykštaudami, kol būname sudrausminami.

Žaizdelės ant mano kojų, kurios greičiausiai atsirado, kai eilinio priepuolio metu, niekam neprižiūrint, raičiausi „Grindos“ narve, baigia užsitraukti, nes jas kruopščiai kiekvieną dieną tepaliuku ištepa mano Kristina. Dar noriu pasigirti, kad turiu jau pastovų savo nuosavą gydytoją Liną, kuris iš naujo mane nuodugniai apžiūrėjo, ištyrė, skyrė vaistukus, vitaminus ir švelnų, rūpestingą gydymą.

Šaunu, kad mano Kristina ne tik atsakingai sugirdo visas reikiamas tabletes laiku, bet ir pati moka suleisti vaistukus. Ji tai daro taip neskausmingai, kad aš nieko nejaučiu. Nuostabi naujiena – jau trys dienos, kai manęs neištiko nė vienas priepuolis. Tai daktaro Lino ir mano kantriosios šeimininkės nuopelnas.

LGGD nuotr./Grikis naujuose namuose
LGGD nuotr./Grikis naujuose namuose

Mielieji mano žmonės, labai nepatogu, bet noriu paprašyti jūsų dar vienos finansinės injekcijos mano gydymui. Į mano piniginę jūs jau surinkote 420 litų, iš kurių 137 litai buvo sumokėti  veterinarijos klinikai dar man būnant Vilniuje. Dabar turiu 283 litus, bet nauja apžiūra, tyrimai, pastovus (bent jau kelis mėnesius) lankymasis pas gydytoją netrukus ištuštins mano lėšų maišelio likučius.

Žinau, kad mano gerajai šeimininkei bus sunku apmokėti mano gydymo išlaidas, nes ji viena rūpinasi savo mažąja dukrele, katyte ir manimi, o pati niekada nepaprašys jai padėti, nes tik spėjęs ją pažinti supratau, kad tai labai kuklus, tylus, niekuomet niekuo nesiskundžiantis žmogus.

Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius su mano gydytojo Lino veterinarijos klinika dėl manęs sudarė sutartį, pagal kurią aš busiu gydomas taikant nemažas nuolaidas. Labai prašau, jei galite, paaukokite man reikalingus 400 litų į Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriaus sąskaitą. Paskirtyje nurodykite: šuneliui Grikiui. Labai tikiu, kad tai paskutinis mano pagalbos prašymas.

Sąskaitos rekvizitai
Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius
Registracijos kodas: 125535218
Sąskaitos nr.: LT 047300010002464463 („Swedbank“)
Banko kodas: BIC-HABALT22

Ačiū Jums labai, labai. Siunčiu nuotraukėlę iš savo jaukių naujų namų. Ji daryta telefonu, tad atsiprašau už kokybę. Mano šeimininkė būtinai ras galimybę nufotografuoti mane fotoaparatu (ji jo neturi, bet pasiskolins), ir tada atsiųsiu gražių nuotraukėlių, iš kurių aš jums šypsosiuosi ir jums dėkosiu. Jūsų Grikis, dukart buvęs kalinys nr. 918 ir 263.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius