-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katinėlio gyvybės išgelbėjimui skirtos tik dvi dienos

Pirmadienį „Grindos“ veterinarijos gydytoja sulaukė skambučio. Skambinusi mergina sakė, kad nori į „Grindą“ atvežti migdyti savo katinėlį. Pasiaiškinus priežastis, išaiškėjo, kad rimtų ir nėra. Paprasčiausiai spaudžia laikas, reikia išvažiuoti iš Lietuvos, o augintinio nėra kur priglausti.
Pinkis
Pinkis / LGGD nuotr.

Veterinarijos gydytoja atsisakė naikinti sveiką, jauną gyvūną ir paprašė mūsų visų pagalbos. Baisu net pagalvoti, kad atsisakius jį sunaikinti „Grindos“ darbuotojai, dabartinė jo šeimininkė gali ryžtis vežti jį į kliniką. Jei jau tokius naminukus, išpuoselėtus, jaunus, sveikus augintinius pradėsime naikinti tik dėl to, kad taip patogiau (nėra gyvybės – nėra problemos ir galvos skausmo), tai ką tada kalbėti apie benamių, išmestų ir išduotų likimus.

Katinėlis patinėlis, vardu Pinkis. Na, patinėlis jis buvo: dabar nebeturi to skiriamojo ženklo, kuris įrodytų, jog jis yra jis, Pinkis kastruotas. Jam šių metų balandžio mėn. suėjo 2 metai. Visą neilgą dar savo gyvenimą Pinkis praleido turėdamas, kaip jam atrodė, saugius ir jaukius namus. Jis dar nežino, kad tuoj jų nebeturės ir negana to – gali nebeturėti ir galimybės pasirinkti naujus namus ar mirtį.

Pinkis skiepytas buvo prieš pusantrų metų. Jei atsirastų žmogus, kuriam suvirpėtų širdis, išgirdus Pinkio pagalbos šauksmą, šeimininkė žada jį atiduoti paskiepytą. Katukas turi savo narvelį kelionėms, tačiau, deja, niekas į tolimą kelionę jo kartu pasiimti nežada.

Išgelbėkime Pinkį nuo ankstyvos mirties, pasiūlydami alternatyvą. Negali linksmas, žvalus, sveikas katinėlis atsisveikinti su gyvenimu tik todėl, kad nėra laiko terliotis su problemomis, kilusiomis ne dėl jo kaltės.

Ačiū, kas paskaitys ir neužsimerks, žiūrėdamas į Pinkio nuotrauką, kurioje jis – meilus, nuoširdus, švelnus ir dar gyvas.

PABANDYTI PADĖTI PINKIUI TURIME 2 DIENAS.

Šeimininkės tel. 8 684 67672 , el. pašto adresas: j.kristina2008@gmail.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius