Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katytė Milanija (atnaujinta vasario 25 d., nuotraukos)

Juodai balta pūkuota gražuolė buvo atnešta iš lauko į „Ozo“ prieglaudėlę. Šiai katytei apie 2–3 metai ir ji yra tikra naminukė. Dėl ko ši pūkuotukė prarado savo namus neaišku.
Milanija
Milanija / „SOS gyvūnai“ nuotr.

Milanija yra sterilizuota, veterinarų prižiūrėta ir paskiepyta katytė. Savo išvaizda ir įspūdingomis akimis ji pakeri kiekvieno širdį, tačiau gracingoji Milanija turi ir išdidų charakterį. Ji gyvena „Oze“ kartu su kitomis katytėmis, tačiau jeigu jai atrodo kas nors nepriimtina, Milanija greitai pamoko kitas narvo gyventojas ir parodo, kas yra valdovas.

Kartą Milanija buvo paimta naujųjų šeimininkų, tačiau labai trumpam. Naujieji šeimininkai laikė šunį, kuriam Milanija pasirodė kaip konkurentė ir netinkama gyventi kartu. Tačiau galutinai katytės atsisakyti šeimininkai nusprendė, kai jai prasidėjo morčius. Milanija dar nebuvo sterilizuota, todėl šeimininkai nepajėgė su ja susitvarkyti ir grąžino ją atgal į „Ozą“. Vargšė gražuolė taip ir nesuprato, kas buvo ne taip ir kodėl naujuose namuose pabuvojo taip trumpai.

Nors ir įnoringa bei turinti nemažai arogancijos. Milanija žmones tikrai myli, mėgsta glaustytis, yra švelni ir bendraujanti. Ji laukia dėmesingo šeimininko, kuris skirtų visą dėmesį tik jai ir neturėtų kitų gyvūnėlių.

Norintys priglausti katytę Milaniją, gali nuvykti į „SOS gyvūnai“ katinukų namelį prekybos centre „Ozas“, Vilnius (www.sos-gyvunai.lt).

Ilona – 8 603 33100
Goda – 8 683 69502

Vien per praėjusius metus „SOS gyvūnai“ komanda išgelbėjo šimtus beglobių gyvūnų ir surado jiems šiltus namus. Jų istorijas rasite www.sos-gyvunai.lt gelbėjimo dienoraščiuose. Kviečiame ir Jus prisijungti prie neabejingųjų ir tapti mylinčio gyvūno mylinčiais šeimininkais.

Milanijos nuotraukų galeriją peržiūrėkite čia.

Dar daugiau Milanijos ir kitų kačiukų pievelės gyventojų nuotraukų rasite čia.

Apie kačiukų pievelę plačiau skaitykite čia.

Papildyta vasario 25 d. Katytė Milanija buvo padovanota ir dabar jau turi šeimininką ir savo namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius