Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linkėjimai nuo Tilės: gyvensiu!

Tilė – mažas, drebantis, suspardytas šunelis – buvo rasta prieš tris savaites. Veterinarų prognozės nebuvo optimistinės – Tilė galėjo niekada nebevaikščioti ir net nebegyventi.
Kalytė Tilė
Kalytė Tilė / GGT „Pifas“ nuotr.
GGT Pifas nuotr./Kalytė Tilė
GGT „Pifas“ nuotr./Kalytė Tilė

Ankstesnę Tilės istoriją skaitykite čia.

Tačiau dabar jau drąsiai galime pranešti puikias naujienas – Tilė gyvens. Ir vaikščios. Netgi bėgios, žais, gaudys kamuoliuką, vysis savo šeimininką... Ir darys dar daug kitų nuostabių dalykų, kuriuos taip mėgsta daryti laimingi ir mylimi šuneliai.

Sutrupinti dubens kaulai sparčiai gyja. Sužalojimai buvo pakankamai rimti, tačiau dėl dubens kaulų gijimo specifikos, dėl Tilės kūno sudėjimo („lengvas šunelis“, kaip pasakė veterinaras) operacijos neprireikė. Atrodo, kad skausmas vis dar jaučiamas staiga pasisukus, sujudėjus, kryptelėjus. Namuose Tilė dar nevaikšto – nepastovi ant slidžių grindų. Tačiau pabuvimai lauke darosi vis ilgesni – nuo kelių minučių iki dešimties.

GGT Pifas nuotr./Kalytė Tilė
GGT „Pifas“ nuotr./Kalytė Tilė

Pradžioje Tilė išnešta į lauką tik šiaip ne taip sugebėdavo patogiau atsistoti, kad galėtų atlikti savo gamtinius reikalus. Vėliau po truputėli pradėjo bandyti vaikštinėti. Ir kuo toliau, tuo ilgiau. Pavargusi, tiesiog klesteli ant žemės ir žiūri į globėją – metas namo.

Kūnelio randai sugijo, o širdies? Ar patirta skriauda pakeitė Tilę? Tikrai ne. Kaip galima buvo ir tikėtis, šuns širdis nepažįsta neapykantos, pykčio, keršto. Žmogus Tilei vis dar tebėra pati nuostabiausia būtybė pasaulyje.

Praėjo beveik trys savaitės – niekas Tilės neieškojo. Šunelis nėra nei registruotas, nei ženklintas. Regis, sveiksim ir po truputį ieškosime naujų, gerų ir saugių namų.

 

GGT Pifas nuotr./Kalytė Tilė
GGT „Pifas“ nuotr./Kalytė Tilė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius