-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažoji kalytė Madona baimės atsikratytų tik savuose namuose

Iš Vilniaus miesto gyvūnų karantinavimo tarnybos išgelbėtai kalytei Madonai skubiai ieškoma naujų namų arba bent jau laikinų globėjų, kol bus rasti nauji šeimininkai.
Madona
Madona. / LGGD nuotr.

„Grindos“ rugpjūčio 24 dieną ištrauktai ir į Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriaus gyvybės vagonėlius persikrausčiusiai kalytei, kuri dabar pavadinta Madonos vardu, be galo reikia namų ar bent jau laikinų globėjų, kurie galėtų jai suteikti ramią ir saugią aplinką.

LGGD nuotr./Madona
LGGD nuotr./Madona

Nežinia, ką ši kalytė yra patyrusi anksčiau, tačiau dabar ji yra be galo išsigandusi, dreba nuo kiekvieno jos kaimyno vagonėliuose amtelėjimo, nesileidžia išvedama laukan, tik su didžiausiomis pastangomis ir raginimais nueina nuo teritorijos vos keliolika metrų, sustojusi susigūžia į kamuoliuką ir liūdnai guli. Ji nuolat yra įsitempusi ir dreba.

Tikime, kad saugiuose namuose ji atsigautų ir atgautų pasitikėjimą žmonėmis, iš kurių nebesitikėjo sulauksianti nors šiek tiek gerumo. Padėkite, padovanokite šiai įbaugintai būtybei bent šiek tiek ramybės, saugumo ir mylinčios globos. Padėkime jai patikėti, kad viskas gali būti ir kitaip.

Galinčių padėti labai prašome kreiptis į gyvybės vagonėlių savanores Arminą (tel. 8 621 73732 arba 8 617 99557) ar Giedrę (8 676 71317).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius