-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė močiutė – liko katytė, ieškoma naujų namų

Naujų namų ieško dar jauna katytė, netikėtai netekusi savo mylinčios šeimininkės. Jeigu ji mokėtų rašyti, jos katiniškos mintys greičiausiai išsilietų į tokį laišką:
Katė Princesė
Dovanojama katė Princesė

Sveiki, Gerieji Žmonės,

Mano vardas Princesė. Taip taip žinau… Nei aš balta, nei pūkuota, nei akytėm mėlynom, bet va aš esu Princesė – bent jau tokia, vienintelė ir nepakartojama, buvau mano brangiausiai šeimininkei.

Gyvenau nedideliame miestelyje, dienas su savo šeimininke leisdavau namie, o naktimis medžiodavau ir nuotykių ieškodavau. Gyvenau su savo žmogumi dvejus metus. Ji sakė, kad aš tiesiog vieną dieną atėjau ir pasilikau, mačiau, kad ji geras žmogus ir manimi rūpinsis.

Gyvenau laiminga ir soti, tačiau vieną dieną mano močiutė išvažiavo. Išvažiuodavo ji dažnai, tačiau visad sugrįždavo ir aš jos laukdavau, o šįkart… Šįkart negrįžo. Negrįžo ilgai. Nebegrįžo visai.

Gyvenau laiminga ir soti, tačiau vieną dieną mano močiutė išvažiavo. Išvažiuodavo ji dažnai, tačiau visad sugrįždavo ir aš jos laukdavau, o šįkart… Šįkart negrįžo. Negrįžo ilgai. Nebegrįžo visai. Bet aš niekur nėjau, nenorėjau aš kitų žmonių ieškoti, būdavau prie savo namų, nors į juos įeiti ir nebegalėjau.

Pas mane ateidavo tokia gera moteris su dviem šuniukais, kurie visada ištikimai ją seka, pamaitindavo ir vėl išeidavo… Kol vieną dieną atvažiavo mano močiutės šeima ir mane pasiėmė. Buvo be proto baisu, sėdėjau kažkokioje dėžutėje, viskas aplink judėjo, kažkas kalbėjo, o aš tik bandžiau ištrūkti, nes nenutuokiau, kas manęs laukia ir buvo be proto baisu…

Atvykau į kažkokius namus, kur manęs pasirodo skriausti niekas neketino, davė pavalgyti, šiltą guolį ir daug daug meilės, ko man taip ilgai trūko… Taigi šiuo metu aš ten ir gyvenu. Deja, žmogus ne visada šalia, o aš taip norėčiau, nes mano mėsgtamiausias dalykas yra tiesiog būti šalia ir murkti, galėčiau tai dieną naktį daryti, kad tik kas mane ant kelių paimtų… Na ir dar aišku valgyti, valgyti aš mėgstu, veterinarė sakė, net per daug, liepė mane ant dietos laikyti, bet ką ji išmano – geros katės turi būti daug.

Gerieji žmonės, rašau Jums ne šiaip sau, papasakojau Jums savo istoriją, kad geriau mane pažintumėte, o tada jau pamatytumėte, kad nors ir nebalta ir nepūkuota aš visai dėmesio verta Princesė. Tiesa, veterinarijos klinikoje mane Musmire praminė – ką jie sau galvoja??? Gydytoja mane operavo, turėjau bėdų pilvuke, bet dabar jau viskas gerai, sakė man kokie 4–5metai, ir dar sakė, kad esu labai labai faina katė, o ji juk daug kačių matė, tai veterinarės rekomendaciją turiu.

Svarbiausia, ką apie mane reikėtų žinoti, tai yra, kad aš be proto myliu žmogų, aš taip jį myliu ir taip noriu būti šalia, kad daugiau man nieko nereikia, na kartais dar pavalgyti… Na gal ne kartais. Bet grįžkime prie esmės – ieškau žmogaus, kuriam galėčiau būti geriausia ir ištikimiausia draugė, nes šitai aš tikrai moku.

Šiuo metu mane laikinai globoja mano močiutės dukra, tačiau ilgai ten gyventi negaliu, nes jos vyras yra alergiškas ir jam su manimi būti sunku, taip pat jie dar paukščiuką augina, o aš kai gyvenau su močiute, sumedžiodavau daug paukščiukų…

Dar ieškau žmogaus, kuris mane labai mylėtų ir dažnai mane glostytų ir dar kalbėtųsi su manimi, nes šito nepaminėjau, bet kalbėtis aš taip pat labai mėgstu… Šiuo metu mane laikinai globoja mano močiutės dukra, tačiau ilgai ten gyventi negaliu, nes jos vyras yra alergiškas ir jam su manimi būti sunku, taip pat jie dar paukščiuką augina, o aš kai gyvenau su močiute, sumedžiodavau daug paukščiukų…

Padėkite man surasti namus, už Jūsų meilę ir rūpestį atsidėkosiu dešimteriopai, paguosiu kai bus liūdna ir pasikalbėsiu kai bus nuobodu, turėdami mane savo namuose niekada nesijausite vieniši, nes aš visada būsiu šalia ir dalinsiuosi savo meile.

P.S. Žemiau pamatysite keletą kompromituojančių nuotraukų, kai aš ant virtuvės spintelės – tai žinokite čia šmeižtas, užkėlė mane, kad nufotografuotų, nes sakė saulė ten gražiai šviečia, bet aš išauklėta katė ir ant spintelių nelaipioju, nes močiutė sakė man, kad negražu taip, o ypač Princesėms nedera. Taip pat esu tvarkinga katytė ir moku naudotis kraiko dėžute.

Jeigu kritau Jums į širdį, prašau susisiekite su mano globėjais ir jie daugiau apie mane papasakos, labai labai lauksiu Jūsų laiškų ir skambučių. (ausra.rekasiute@gmail.com, 8 672 41641 – Aleksandras)

Jūsų,
Princesė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius