-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netekusi kalytės mergina nuolat jaučia skausmą

15min.lt gavo graudų skaitytojos Lauros laišką-pagalbos šauksmą. Vilniuje dingo jos Jorkšyro terjerų veislės kalytė – artima draugė ir paguoda sunkiame gyvenime. Žemiau pateikiame skaitytojos laišką.
Dingusi kalytė
Dingusi kalytė / 15min.lt skaitytojos Lauros nuotr.

„Labai prašau jūsų pagalbos. Šeštadienį, rugsėjo 11 dieną, apie 14–15 val., iš Šeškinės g. 22, nuo „Iki“ parduotuvės, dingo mano šunelis. Prašau, maldauju padėkite rasti. Pati bandau ieškoti visais įmanomais ir neįmanomais būdais. Kalytė serganti. Jai reikalinga nuolatinė veterinarinė pagalba.

Man ji kaip vaikas, tai, kas brangiausia po tėvelių. Negaliu, kaip plyšta širdis, gyvenu nuolat kankinama klausimų. Kaip ji? Ar pavalgiusi? Ar niekas neskriaudžia? Ar ji nesisieloja? Ji be galo jautri. Po peštynių su kate, kai jai buvo sužalota akytė, ji pražilo.

Jai 11 mėnesių. Turėjau ją nuo gruodžio 23-iosios. Kai palaidojau savo sužadėtinį praėjusių metų lapkritį, kuris buvo žiauriai nužudytas, ji tapo mano paguoda. Ji man neleidžia liūdėti. Ji savo meile ir charakteriu ištraukė mane iš depresijos.“

Jeigu ką nors žinote apie Lauros kalytės buvimo vietą ar likimą, paskambinkite šeimininkei telefonu 8 670 39008. Kalytė gali būti išvežta ir į kitą miestą. Radusiam ar įsigijusiam iš ko nors šią šunytę šeimininkė žada dosniai atsilyginti.

Padėkite platinti šią informaciją: nusiųskite šios publikacijos nuorodą savo pažįstamiems ir draugams, paskleiskite šį pagalbos prašymą „Facebook“ ir kituose socialiniuose tinkluose. Nelikite abejingi – galbūt jūsų persiųsta nuoroda pasieks tą žmogų, kuris ką nors žino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius