-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Padėkite nugalėti ligą katytei Cinkutei

Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriaus savanoriai prašo pagalbos nuo mirties išgelbėtai, tačiau ligų kamuojamai katytei.
Cinkutė
Katytė Cinkutė / LGGD nuotr.

Mūsų meilioji gyvybės vagonėlių globotinė katytė Cinkutė ištvėrė daug... Jos liūdna istorija mums žinoma nuo tos dienos, kai ją kažkas atnešė į „Grindos“ benamių gyvūnų sanitarinę tarnybą iš namų ir paliko mirti. Katytė buvo išgelbėta iš šalto metalinio narvo bei nesvetingos aplinkos ir perimta į gyvybės vagonėlį.

Katytė nieko neėdė ir tuomet paaiškėjo priežastis, kodėl tokią meilią, švelnią bei tvarkingą katytę taip negailestingai išmetė. Buvę šeimininkai greičiausiai jos tiesiog atsikratė, kad katytei susirgus nereikėtų jos gydyti ir leisti pinigų.

Iš „Grindos“ perimtos Cinkutės žarnynas buvo taip sustorėjęs, kad teko daryti rentgeną, norint įsitikinti, ar jis nėra užkimštas nepraeinamai. Ačiū Dievui, ko ieškojo, ten nerado, bet katytei buvo nustatytas dantenų uždegimas ir pieno liaukų augliai, kurie buvo nusėję visą jos krūtinę.

Iš pradžių gydėme katytės dantenų uždegimą, kad ji galėtų ėsti ir sustiprėtų prieš operaciją. O vėliau jai buvo atlikta sterilizacija bei augliukais pažeistos krūtinės odos pašalinimo operacija. Katytė sveiksta, jai šiuo metu labai reikia laikinos globos šiltuose namuose arba pastovių namų su mylinčiais bei atsakingais šeimininkais. Norėdami priglausti šią katytę paskambinkite telefonu 8 652 44093.

Cinkutės  kraujo tyrimai, rentgenas, vaistai kainavo 160 Lt, o operacija – 200 Lt. Iš viso katytė liko skolinga 360 Lt už gydymą, kurio jai verkiant reikėjo ir kurio nesuteikė jos buvę šeimininkai. Pooperacinė priežiūra taip pat kainuoja, todėl finansinė parama labai labai reikalinga. Katytė Cinkutė kiekvieną pasitinka su vilties ugnelėmis akyse ir begaliniu meilumu.

Kas galite ir norite padėti šiai katytei ir paremti jos gydymą, kaip tai padaryti, galite sužinoti paspaudę čia.

Ačiū už jūsų gerumą! Už supratingumą ir pagalbą! Ačiū aukojantiesiems. Su jūsų pagalba galėsime sėkmingai padėti kitiems nuskriaustiesiems. Kiekvieno jūsų net ir nedidelė parama – tai galimybė išgelbėti dar vieną gyvybę.

Plačiau apie LGGD Vilniaus skyriaus gyvybės vagonėlių veiklą ir globotinius galite sužinoti www.beglobis.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius