-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamiškėje išmestas Lapius po kelių dienų liūdesio – vėl linksmas ir sotus

Esu tik vos kelerių metų šuniukas, kurį dėl nežinomų priežasčių atvežė ir paliko į man nepažįstamą kaimo vietovę šalia miško. Po trijų dienų liūdesio ir gyvenimo tiesiog pievoje buvau pastebėtas vietos gyventojų, kurie parsivedė mane pas save, pamaitino ir suteikė prieglobstį.
Lapius
Lapius / GGT „Pifas“ nuotr.

Dabar jau vėl esu linksmas ir sotus šuniukas, globėjai sako, kad esu tikras optimistas. Vos kelios dienos po nelaimės, o aš jau ir nebeprisimenu buvusių nuoskaudų. Be to, esu labai prieraišus ir labai geras „skambutis“. Nors su visais atvykusiais nepažįstamaisiais draugauju, bet pradžioje juos visada pasitinku skardžiu savo lojimu. Juk būtinai reikia, kad apie svečius pirmiausia sužinotų mano globėjai.

Pasivaikščioti visuomet einame be pavadėlio, jo man tikrai nereikia. Juk žinau, ką reiškia būti be namų, tad net ir norėdami globėjai ar nauji būsimi šeimininkai jau negalėtų nuo manęs pabėgti. Ieškau naujų namų ir žmonių, kurie norės manimi rūpintis iki gyvenimo pabaigos. Aš galiu gyventi ir bute, kaip jūsų mieliausias pasaulyje augintinis, bet taip pat būčiau ypatingai naudingas ir kaip puikus kiemo skambutis gyvendamas privačioje valdoje. Tik ne ne ne, net nesvarstykite apie galimybę mane apgyvendinti būdoje ir prirakinti grandine. „Pifo“ komanda šito niekada neleidžia!

Tiesa, aš dar neturiu jokios bendravimo su vaikais patirties, net nežinau kaip į juos reaguočiau, jei tektų su jais gyventi, bet globėjai mano, kad aš neturėčiau su jais pyktis. Siunčiu visiems, skaitantiems dabar apie mane, linkėjimus iš savo laikinų namų. Labai lauksiu būsimų naujų šeimininkų skambučio ar laiško. „Pifo“ savanoriai sakė man perduosiantys visų interesantų skambučius ir laiškus, kad galėčiau pats apsispręsti. Šaunu ar ne! Ech, kaip smagu, kad patekau į „Pifo“ globą!

Jeigu susidomėjote dovanojamu šuneliu Lapiu, kreipkitės į gyvūnų gerovės tarnybą „Pifas“. Tel. 8 681 40309, el. p. gyvunai@pifas.org, www.pifas.org, Radvililškio r.

Papildyta: Lapius jau padovanotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius