-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po laiminga žvaigžde gimęs šunelis Dangis ieško mylinčių šeimininkų

Namų ieško jaunas, 2–3 metų, nedidelio ūgio, labai meilus ir draugiškas patinėlis, išgelbėtas iš Vilniaus benamių gyvūnų sanitarinės tarnybos „Grinda“. Dabar šuneliui pavojus jau nebegresia.
Šunelis Dangis
Šunelis Dangis / LGGD nuotr.

Į„Grindą“ jis pateko jaunas ir neskiepytas. Kiek buvo atvejų, kai jauni šuneliai šios įstaigos narve susirgo ir net nespėję sulaukti pagalbos mirė arba buvo numarinti.

Jaunam gražiam šuneliui ant kaklo uždėjo kalinio numeriuką 350 ir pasodino į šaltą narvą. Pirmosiomis dienomis šunelis sėdėjo kamputy ir kaip visi jo likimo draugai laukė, kol kas nors jį pastebės, priims į savo glėbį ir pamils visa širdimi.

LGGD nuotr./`unelis Dangis
LGGD nuotr./Šunelis Dangis

Šunelis išties labai gražus, baltas su šviesiai rudomis dėmėmis, todėl nepastebėti jo tiesiog neįmanoma. Jis labai krito į akį vienai moteriai, ji panoro padėti dar visai jaunam šuneliui pagyventi ilgai ir laimingai.

Taigi jis sulaukė pagalbos, nes tikriausiai gimė po laiminga žvaigžde. Ne visada šuneliams pavyksta taip greitai rasti namus, nors ir laikinus. Mažylis buvo labai patenkintas, nes pagaliau išėjo į lauką, kur viską apuostė ir pakėlė leteną prie medžio. Narve jis suspėjo praleisti 16 dienų.

Ir štai šunelis apsigyveno pas laikiną globėją. Kadangi vardo nepasisakė, o „Grindoje“ turėjo tik kalinio numeriuką, globėja davė jam gražų naują vardą. Taigi susipažinkite: nedidelis, labai gražus
baltas šunelis dabar yra vardu Dangis.

Dangis be galo meilus šuo ir jokios agresijos nerodo. Neurzgė ir negrybštelėjo globėjai, kai teko jį maudyti. Nors ir drebėdamas, bet vyriškai išlaikė visas švarinimosi procedūras. Mėgsta būti glamonėjamas, vis bruka savo baltą snukelį į rankas ir prašo glostyti dar ir dar.

LGGD nuotr./`unelis Dangis
LGGD nuotr./Šunelis Dangis

Į vyrus žiūri šiek tiek su įtarimu, bet užtenka jį paglostyti, kad iškart taptum pačiu geriausiu draugu. Vaikų nebijo ir elgiasi su jais gražiai ir švelniai. Su kitais gyvūnais irgi bendrauja gražiai ir agresijos nerodo. Retkarčiais pasivaikščiojimo metu gali išreikšti savo nepasitenkinimą, paurgzti ant kitų šunų, tačiau tuo viskas ir baigiasi.

Dangis yra ramus ir švarus šunelis. Mėgsta ilgus pasivaikščiojimus, lakstymą per sniegą, krūmų ir medžių tyrinėjimą. Namie be reikalo neloja, kad nesulauktų kaimynų rūstybės.

Ištikimas ir besidžiaugiantis gyvenimu šunelis Dangis bus dovanojamas žmogui, kuris turi noro ir laiko jį be saiko lepinti „myliu, myliu“ procedūromis – glostymu, kasymais bei apsikabinimais. Taip pat būtų idealu, jeigu šunelis galėtų sulaukti ilgų pasivaikščiojimų bei palakstymų.

Šunelis Dangis jūsų labai laukia!

Dėl Dangio skambinkite globėjai Daivai telefonu 8 645 00098 (Vilnius).

LGGD nuotr./Dangis sutaria ir su katėmis
LGGD nuotr./Dangis sutaria ir su katėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius