Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šuo Mėlynius (atnaujinta vasario 20 d., nuotraukos)

Mėlyniui yra treji metai. Jis yra nuostabios spalvos kailiuko šeimininkas. Ir uodegą gražią turi, bet nerodo. Jis labai draugiškas su visais kitais šuniukais.
Šuo Mėlynius
Šuo Mėlynius / „SOS gyvūnai“ nuotr.

Kadangi jo kailiukas pilkai melsvas, todėl buvo pavadintas Mėlyne, o vėliau Mėlynium. Kodėl? Istorija labai paprasta. Šuo atkeliavo pas mus iš Gariūnų turgavietės. Iš pradžių galvojom, kad jis yra kalytė, nes atvežę žmonės vis vadindavo jį „Ja“. Mes nuvežėme jį sterilizuoti, o veterinarai pamatė, kad tai patinėlis tik tada, kai jau suleido jam narkozę. Taigi, tuo pačiu teko jį iškastruoti. Tokie jo pirmų dienų nuotykiai.

Kai tik atvažiavo į prieglaudėlę, tai Mėlynius tik tupėdavo kamputyje, buvo labai bailus, nieko neprisileisdavo. Dabar jis jau drąsesnis, bet vistiek pats niekada pirmas neprieina. Jam reikia namų, kuriuose, jis galėtų būti vienintelis augintinis. Jam reikia šeimininko, kuriuo jis galėtų pasitikėti ir būtų jam vienintelis. Gal žinote tokį?

Norintys priglausti Mėlynių, gali nuvykti į „SOS gyvūnai“ prieglaudą adresu Žalgirio 60 Vilniuje arba rašyti info@sos-gyvunai.lt (www.sos-gyvunai.lt).

Ilona – 8 603 33100
Goda – 8 683 69502

Jei norėtumėte apsilankyti ir susipažinti su jų globojamais gyvūnais ar prisidėti prie kasdieninės gyvūnų priežiūros, labai prašome prieš tai susitarti dėl tinkamo laiko.

Vien per praėjusius metus „SOS gyvūnai“ komanda išgelbėjo šimtus beglobių gyvūnų ir surado jiems šiltus namus. Jų istorijas rasite www.sos-gyvunai.lt gelbėjimo dienoraščiuose. Kviečiame ir Jus prisijungti prie neabejingųjų ir tapti mylinčio gyvūno mylinčiais šeimininkais.

Daugiau Mėlyniaus nuotraukų žiūrėkite čia.

Papildyta vasario 20 d. Po ilgo laukimo nuostabus šuo Mėlynius pagaliau taip pat sulaukė naujų namų. Plačiau apie tai galite paskaityti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius