-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Už chuliganizmą nubaustas laisvės atėmimu Rainis prašo pagalbos

Rainis pateikė apeliaciją prašydamas dar kartą išnagrinėti jo bylą.
Katinas Rainis
Katinas Rainis

Jo teigimu, kieme užimantis atsakingas „problemų tvarkytojo“ pareigas, smurtą prieš moteriškos lyties kates naudojo tik tais atvejais, kai pačios išprovokuodavo, arba pats dėl hormonų šėlsmo buvo nenuspėjamai nervingas, o dėl to sakosi irgi nekaltas, nes buvo nekastruotas.

Taip pat Rainis pateikė skundą dėl kalinimo sąlygų, esą vienintelis jį tenkinantis dalykas tai maisto porcijos, o visa kita virš suvokimo ribų: kaip galima nekaltą, aukštas pareigas užimantį katiną, pratusį ne tik prie vadovavimo, bet ir prie laisvės, kalinti vienutėje?

Katinas Rainis
Katinas Rainis

Na, o savanorės, atvežusios Rainį į „Naminukų“ globą, versija tokia: Rainis, jau seniai jos kieme gyvenantis alfa patinas, kuris nuolat aiškinasi santykius su kitais kiemo katinais. Be skrupulų prilupa tiek damas, tiek naujokus, tiek senbuvius, todėl visi kiemo katinai (be abejo, ir pats Rainis) nuolat puošiasi nagų žymėm ir išpešiotu kailiu.

Tačiau, skirtingai nei su katinais, Rainis puikiai sutaria su žmonėmis, nėra baikštus kaip dauguma laukinukų, glaustosi, pasitinka, palydi, leidžiasi paglostomas. „Naminukų“ globoje Rainis buvo kastruotas, nuparazitintas, ir atėjo laikas spręsti situaciją (ypač atsižvelgiant į paties Rainio skundą).

Katinas Rainis
Katinas Rainis

Kiekvieną dieną Rainis mus pasitinka ir išlydi su baisiu aliarmu ir maldavimais išleisti. Kadangi pirminis planas buvo įgyvendintas ir Rainis jau kastruotas, blogiausiu atveju jis galės grįžti į teritoriją, kurioje gyveno lig šiol. Tačiau... Rainis tokio būdo katinas, kuris galėtų būti ne kiemo vadeiva, o didingas namų karalius ir žmogaus draugas.

Mergina, ieškojusi jam pagalbos, jau seniai svajojo išgelbėti jį iš gatvės gyvenimo ir rasti namus, tačiau dabar matome, kad prieglaudos narvas jį varo iš proto. Rainiui maždaug 3–4 metai, vizualiai sveikas, drūtas, tik šiuo metu palaužtas morališkai... Mielieji, gal kas galite suteikti šansą Rainiui turėti šeimininkus? O gal turite kaimą, sodybą, ar nuosavą namą, kur Rainis galėtų gyventi tiek viduje, tiek lauke? Labai prašome, pasidalinkite šia istorija, nes situaciją reikia spręsti tuoj pat.

Jei tik galite padovanoti Rainiui namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius).

Katinas Rainis
Katinas Rainis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius