-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akcija: įsigyk draugą – nemokamai gauk jam ėdalo

Bendrovė „Kauno grūdai“ ir „Bike Show Millennium“ siūlo nemokamai maitinti gyvūnus, paimtus iš gyvūnų globos organizacijų. Žmonės, paėmę gyvūną iš globos organizacijos, bus visus metus aprūpinti nemokamu pašaru katei arba šuniui. Tokiu būdu siekiama padėti beglobiams gyvūnams susirasti naujus šeimininkus ir namus.

„Paliktas žmogus turi galimybę eiti į priekį, gyvūno likimas – laukti, kol jį paims geradarys“, – teigia kasmetinio baikerių renginio „Bike Show Millennium“ organizatorius Julius Urbaitis.

Jo teigimu, bet kuris, apsilankęs gyvūnų prieglaudose ir pamatęs ten esančius benamius gyvūnus, keturkojo draugo skubėtų rinktis ne į turgų ar į veislyną, o į prieglaudą.

„Kauno grūdai“ jau paaukojo dvi tonas šunų ėdalo žmonėms, kurie naujus namus suteiks Kauno gyvūnų globos namuose „Nuaras“ ir gyvūnų gerovės tarnyboje „Pifas“ globoje esantiems šuneliams. Taip pat nebus pamiršti ir kačių mylėtojai. Vienas didžiausių Lietuvoje grūdų supirkėjas ir perdirbėjas „Kauno grūdai“ gegužės pabaigoje pradės dalyti pašarą ir gyvūnų globos organizacijose kates įsigijusiems žmonėms.

Šiuo metu „Pifo“ savanorių namuose laikinai glaudžiasi ir naujų namų ieško 14 šunelių bei 14 katinėlių. Svarstantys įsigyti keturkojį draugą „Pifo“ globotinių nuotraukas, jų atsiradimo istorijas gali rasti svetainės www.pifas.org skiltyje globotiniai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius