Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijoje katinas išmoko važinėti autobusais

Katinas, vardu Casperas, iš Anglijos Devono grafystės, nuolat besinaudojantis autobusais, tapo vietos įžymybe, rašo britų visuomeninio transliuotojo BBC naujienų svetainė.
Kačiukas
Katinas / Photos.com

Vairuotojai jau įprato prie šio neįprasto keleivio ir žino, kurioje stotelėje jį reikia išleisti.  Autobuso bendrovės „First“ atstovai pasakoja, kad Casperas jau keli mėnesiai naudojasi miesto transportu ir kantriai laukia 3-iojo autobuso drauge su kitais keleiviais stotelėje šalia savo namų, o įlipęs į vidų susirango kaip kamuoliukas ant sėdynės.

Katino šeimininkė – 55 metų Susan Finden, kuri pasiėmė jį 2002 metais iš gyvūnų prieglaudos, pasakoja, kad Casperas yra labai užgaidus. Ji sakė pavadinusi augintinį animacinio filmo apie draugišką vaiduoklį Kasparą, kuris turėjo įprotį netikėtai pradingti, pagrindinio herojaus vardu.

Autobusų bendrovės atstovas teigia, kad Casperas jau daug mėnesių naudojasi visuomeniniu transportu, bet jo šeimininkė sako sužinojusi tai tik dabar.

„Jis visada dingsta, – pasakoja S.Finden. – Vieną kartą turėjau daugiau kaip du kilometrus plumpinti su katėms skirtu krepšiu į autobusų parką jo pasiimti namo.“

„Casperas myli žmones, dar jam patinka dideli automobiliai – sunkvežimiai ir autobusai. Nežinau, kodėl jam jie taip patinka“, – pridūrė ji.

Bendrovės „First“ vairuotojų kambaryje Plimuto miesto autobusų stotyje pakabintas skelbimas, kuriame jie prašomi prižiūrėti neįprastą keleivį, jeigu pastebės, kad Casperas įlindo pro autobuso duris.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius