Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antis įsivaizduoja esanti šuo

Didžiojoje Britanijoje, Charminsteryje, jau kurį laiką galima išvysti gatvėje su savo šeimininku vaikščiojančią antį, kuri įsivaizduoja esanti šuo.
Antis
Antis

Essy šiuo metu yra devynių mėnesių. Anties šeimininkai Steph ir Tony Tufft parsivežė augintinę iš fermos, kai ji buvo vos 8 savaičių. Pasak šeimininkų, neįprastas gyvūnas panašiu į šuns elgesiu žmones stebino jau nuo pat atvykimo.

Išdidžiai eidama priešais savo šeimininką antis vizgina uodegą, bando loti ir varžosi su savo kompanionais – dviem Stafordšyro buldogais. Nors namie antis turi atskirą miegoti įrengtą vietą, ji mielai nakvoja su savo draugais šunimis.

„Esame žinomi žmonės Charminsteryje, tad žmonės ateina pasižiūrėti mūsų anties – jiems ji patinka“, – sakė laivų statytojas T.Tufft. „Essy nežino, kad ji yra antis, ji, matyt, mano esanti šuo,–  įsitikinęs šeimininkas. – Nors tai stebina žmones, mes net turėjome nupirkti Essy pavadėlį.“

Anties šeimininkai įsitikinę, kad ji – tikra įžymybė. „Jei Brad Pitt vaikščiotų pririštas prie pavadėlio, į jį pažiūrėti susirinktų tiek pat žmonių“, – sakė S.Tufft.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius