Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ąžuolyno meškučių cirkas“ meškas vežasi į vaikų darželius ir mokyklas

Skandalais pagarsėjęs „Ąžuolyno meškučių cirkas“ gastroliuoja po Lietuvos mokyklas ir vaikų darželius. Meškų pasirodymai kelia tėvų, besirūpinančių savo vaikų saugumu, pasipiktinimą. Tačiau cirko direktorius Mykolas Zobovas teigia, kad jo meškos niekam nieko bloga nepadarys.
Meška ir M.Zobovas
Meška ir M.Zobovas / Aliaus Koroliovo nuotr.

„Iš darželio sugrįžęs vaikas puolė pasakoti, kad pas juos buvo atvažiavusi meška. Sutrikau. Juk ji apdraskė žmogų, o dabar stovėjo vos per kelis metrus nuo mano vaiko“, – piktinosi į „Kauno dienos“ redakciją paskambinęs panevėžietis.

„Ąžuolyno meškučių cirko“ vadovas M.Zobovas kalbėdamas su „Kauno diena“ neslėpė, kad šią savaitę su meška surengė pasirodymų ir Panevėžio, ir Vilniaus vaikų darželiuose. Tačiau jis patikslino, kad į vaikų darželius ir mokyklas vežasi ne mešką Litą, kuri prieš trejus metus užpuolė ir sunkiai sužalojo moterį, o Pupą.

Dvejų metų Pupa esą jaunesnė ir mažesnė, todėl ją vežtis patogiau. „Vaikams nesaugu? Nesąmonė. Aš Pupa pasitikiu 200 proc. Bet vis tiek laikau pririštą pavadėliu. Pupos net meška pavadinti negalima. Tai meškiukas su pavadėliu“, – tikino M.Zobovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius