-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Beglobis.lt siautė ir „Karklė 2012 Live Music Beach“ festivalyje

Rugpjūčio 17–18 dienomis ramiame pajūrio miestelyje – Karklėje su trenksmu praūžė festivalis „Karklė 2012 Live Music Beach“. Nors orai buvo labai įvairūs – moteriška Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyriaus savanorių komanda, kaip ir kiti dalyviai, iš peties pasistengė, kad linksmybių netrūktų nei pajūryje, nei beglobio palapinėje.
„Beglobio lenktynės“
„Beglobio lenktynės“ / LGGD nuotr.

Naujai įkurtame Pramogų užutėkyje įsikūrusi Beglobis.lt komanda šį kartą žmones viliojo ne tik „Beglobio viktorina“ ar pajūryje vykusiomis „Beglobio lenktynėmis“, tačiau ir gausiu kiekiu firminių festivalio sėdmaišių-šienmaišių. Tad prie palapinės žmonės ateidavo ne tik norėdami sudalyvauti „Royal Canin“ loterijoje be pralaimėjimų, tačiau ir pailsinti kojas.

Jau ankščiau minėtos ir savotiška legenda tapusios „Beglobio lenktynės“ šiemet susilaukė ypatingo dėmesio ir sukėlė nemažai juoko. Skirtingai nuo kitų festivalių, lenktynėse dalyviai buvo skirstomi ne į ūgio grupes, o į šunų ir žmonių. Keturkojų draugų šiame festivalyje nebuvo labai daug, tačiau meilės ir geros nuotaikos prikaupę festivalio dalyviai sutiko suvaidinti keturkojus draugus ir taip pat sudalyvavo su savo „šeimininkais“. Tad paplūdimys ir bangos netrukdė dvikojams augintiniams lenktynėse sudalyvauti taip pat įnirtingai, kaip ir jų kolegoms.

„Beglobio viktorinoje“ susirinko daug smagių žmonių, kurie po suktų klausimų su mielu noru pasiklausė savanorės pasakojimo apie organizaciją, P-S-P („Pagauk-Sterilizuok-Paleisk“) programą ir panašius dalykus.

Dėkojame dalyviams ir sakome iki kitų metų, kai Beglobis.lt komanda tęs savo misiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius