Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bokseris laukia mūsų pagalbos ir stebuklo (papildyta spalio 25 d.)

Į Vilniaus gyvūnų karantinavimo įstaigą „Grinda“ patekusį bokserį galėjo nurašyti net patys didžiausi optimistai – atrodė, kad kraupiai sulysęs gyvūnas neišgyvens ir poros dienų. Tačiau šunelis vis dar gyvas ir laukia gerų žmonių pagalbos.
Bokserį apžiūrėjo veterinarijos specialistai.
Bokserį apžiūrėjo veterinarijos specialistai. / LGGD nuotr.

Kažkada buvęs labai gražus, o dabar nepaprastai sulysęs, išvargęs ir besipinančiomis iš silpnumo kojomis bokseris į „Grindą“ buvo atvežtas spalio 17-ąją, sekmadienį. Jį, gulinėjantį ir nepaeinantį, vienoje sodų bendrijoje netoli Vilniaus rado žmogus. Nežinodamas kur kreiptis, jis paskambino telefonu 112, o ten jam patarė nelaimėlį nuvežti į „Grindą“.

LGGD nuotr./Bokserį apžiūrėjo veterinarijos specialistai.
LGGD nuotr./Bokserį apžiūrėjo veterinarijos specialistai.

Nedaug buvo tikinčių, kad toks suvargęs ir išsekęs šuo išgyvens daugiau nei porą dienų, tačiau prabėgo pusė savaitės, o jis vis dar gyvas ir kabinasi į gyvenimą, labai noriai ėda jam pasiūlytą maistą.

Trečiadienį Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyriaus gyvybės vagonėlių savanoriams buvo leista bokserį nuvežti į veterinarijos kliniką apžiūrai. Ten jam visą dieną buvo atliekami reikalingi tyrimai, aiškinamasi, kokios ligos jį kamuoja be išsekimo.

Deja, po apžiūros klinikoje labai mielą, draugišką, su viskuo sutinkantį ir susitaikantį nelaimėlį savanoriams teko vėl parvežti į „Grindą“, nes nepavyko greitai rasti žmogaus, galinčio jį bent laikinai priimti į savo namus, kol šunelis atsistos ant kojų ir galės būti dovanojamas naujiems šeimininkams.

LGGD Vilniaus skyriaus savanoriai kreipiasi į geros valios ir širdies žmones, kviesdami padėti išgelbėti šį gerą ir draugišką šunelį. Jeigu galite suteikti šuneliui individualią globą ir šiltus namus, kol jis pasveiks, paskambinkite telefonu  8 606 50618. Jeigu norėtumėte prisidėti keliais litais prie bokseriuko gydymo klinikoje, kaip tai padaryti, galite sužinoti čia.

Dėkojame visiems, kurie turės noro ir galimybių prisidėti prie „grindinuko“ bokserio gyvybės gelbėjimo akcijos.

Papildyta spalio 25 d. Nepaisant visų veterinarų ir savanorių pastangų, šunelis neišgyveno. Sekmadienį jo būklė pablogėjo, o pirmadienį sustojo širdis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius