Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britai jau turi viešbutį ir vištoms

Britai, auginantys vištas, nuo šiol gali ramiai atostogauti. Atidarytame viešbutyje šie naminiai paukščiai specialiai prižiūrimi, net vedami pasivaikščioti po kaimą. Viešbučio savininkė įsitikinusi, kad jos sėkmės receptas yra individualus požiūris į kiekvieną svečią, rašo Tvnmeteo.pl.
Vištos
Vištos / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Didžiojoje Britanijoje vis populiariau auginti vištas. Tačiau, be daugybės pliusų, atsiranda ir kai kurių nepatogumų, kai šių naminių paukščių augintojai nori išvykti atostogauti. Sprendimą siūlo specialus vištų viešbutis Kento grafystėje šalies pietryčiuose.

Julie Smith tvirtina, kad jai paliktos vištos džiaugsis asmeniniu aptarnavimu. „Daug žmonių svarsto, ką turės daryti su vištomis vykdami atostogauti. Pradėjau jomis rūpintis ir pagalvojau, kad reikėtų įkurti savo verslą“, – apie vištų viešbučio įkūrimą pasakojo J.Smith.

Pati viešbučio savininkė turi 13 vištų. Ji mano, kad šie paukščiai yra puikūs naminiai gyvūnai ir kiekvienas turi savo charakterį. Viešbučio „svečiai“ yra lepinami ir kasdien lesinami šviežiomis daržovėmis. Kadangi nakčiai vištos saugumo sumetimais uždaromos į gardus, vos prašvitus J.Smith keliasi ir jomis rūpinasi.

Vištos laikomos erdviuose garduose, saugomos nuo lapių. Taip pat savininkė prižiūri, kad skirtingų šeimininkų vištos nesusimaišytų. Norėdama užtikrinti ramybę, J.Smith priima tik vištas be gaidžių. Kiaušiniai surenkami ir saugomi, kol grįš šeimininkai.

Vištoms gali būti duodamas ir specialus dietinis lesalas. J.Smith savo auginamas vištas netgi išveža tolėliau į kaimą pasidairyti specialiu vežimėliu. Tokia pramoga siūloma ir viešbučio „viešnioms“, jeigu tik jų šeimininkai mano, kad paukščiams tokia pramoga patiks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius