Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Britas sulaukė bausmės už tai, kad savo šuniuką nugirdė degtine su kokakola

Britui Matthew Coxui buvo uždrausta trejus metus turėti šunį po to, kai šis savo pusės metų labradorą nugirdė degtinės ir kokakolos kokteiliu, rašo news.com.au.
Labradorai
Labradorai / „Scanpix“ nuotr.

26-erių M.Coxas su draugu leido vakarą gurkšnodami degtinės ir kokakolos kokteilius. Kai bičiuliai nusprendė išeiti parūkyti, M.Coxas savo stiklinę su kokteiliu padėjo ant grindų.

Kai vaikinai grįžo, M.Cox'as rado tuščią stiklinę – gėrimu susiviliojo jo labradoras Maxas. Vaikinas nesivargino pasirūpinti savo augintiniu iš karto, nors akivaizdžiai matėsi, kad šuo apsinuodijo. M.Coxas išleido savo šunį laukan, o ten ligotai atrodantį gyvūną, svirduliuojantį ir griuvinėjantį,  pastebėjo kaimynai ir iškvietė policiją.

Kai atvyko pareigūnai, šuo jau buvo grįžęs pas šeimininką. Šuo nedelsiant buvo išvežtas į veterinarijos kliniką, o jo šeimininkas užsidirbo bylą už gyvūno nepriežiūrą. Šuneliui organizmas buvo valomas 10 valandų. Dar 12-os valandų prireikė, kad labradorui visiškai atsistatytų sveikata.

Veterinaras teisme sakė, kad iki suteikiant būtinąją pagalbą gyvūnas kankinosi apie 12 valandų. Teismas neatsakingam jaunuoliui uždraudė trejus metus auginti šunį. „Labai tikiuosi, kad kitą kartą kai turėsi šunį, pasirūpinsi, kad tavo gėrimai nebūtų lengvai pasiekiami“, – pamokė vaikiną teisėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje