-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dar viena kraupaus išsigimimo apraiška Ukmergės rajone: šuo nugalabytas tris kilometrus tempiant jį automobiliu (S)

Ukmergės rajone per pačias Velykas įvykdytas sukrečiantis žiaurumo aktas – į svečius atvykęs vilnietis žiauriai ir negailestingai susidorojo su draugės šunimi, praneša portalas vilkmerge.lt.
Ant asfalto po šuns egzekucijos liko ne vieną šimtą metrų besitęsianti kraujo šliūžė.
Ant asfalto po šuns egzekucijos liko ne vieną šimtą metrų besitęsianti kraujo šliūžė. / vilkmerge.lt nuotr.

Nespėjus nurimti aistroms dėl, kaip įtariama, medžiotojų pašauto ir dvėsti palikto šuns Rudžio, rajone įvykdytas dar vienas itin žiaurus išpuolis prieš geriausią žmogaus draugą. Sekmadienį, per Velykas, dėl iki šiol nežinomų priežasčių vilnietis svečiuodamasis Šešuoliuose nutarė nugalabyti savo draugės šunį.

Savo kėslus 42 metų vyriškis įgyvendino itin sadistiškai. Jis šunį grandine pririšo prie savo automobilio „Audi 100 Avant“ ir pradėjo važiuoti. Šuo dar kuri laiką bėgo, tačiau vėliau pristigęs jėgų parkrito.

Vyriškio tai nesustabdė ir jis parkritusi šunį tempė toliau. Pravažiavęs truputį daugiau nei tris kilometrus vyriškis sustojo ir atkabinęs nebegyvą šunį paliko jį gulėti šalikelėje. Tačiau kaip tik tuo metu pro šalį važiavo kitas automobilis ir jo vairuotojas apie įvykį informavo policijos pareigūnus.

Atvykę pareigūnai rado šalikelėje numestą sudarkytą šuns kūną. Kaip praneša vilkmerge.lt, apklausus aplinkinius gyventojus policininkams pavyko nustatyti įtariamojo sadisto automobilio numerį ir markę.

Netrukus pareigūnai viename iš Šešuolių gyvenvietės kiemų aptiko liudininkų apibūdintą automobilį. Vyriškis iš karto pareigūnams prisipažino įvykdęs žiaurų išpuolį prieš draugės šunį. Dėl įvykio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Nors pareigūnai ir įpareigojo vyriškį šuns kūną palaidoti, tačiau vilkmerge.lt žurnalistams pirmadienį nuvykus į įvykio vietą, šuns palaikai dar gulėjo šalikelėje. Iš žurnalistų sužinoję, kad šuns kūnas vis dar guli šalikelėje, pareigūnai nusprendė patys juo pasirūpinti.

ĮSPĖJIMAS: Žiaurūs ir šokiruojantys vaizdai – video ir nuotraukų nederėtų žiūrėti nepilnamečiams ir silpnos sveikatos žmonėms!

Vaizdo įrašą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius