Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiojoje Britanijoje sužalotas katinas: chuliganams jis pasirodė panašus į Hitlerį

Chuliganai Didžiosios Britanijos Tredvorto mieste užpuolė katiną. Gyvūnas buvo žiauriai sumuštas ir numestas gaišti šiukšlių konteineryje, nes jis chuliganams pasirodė panašus į Adolfą Hitlerį, tvirtina katino šeimininkė. Apie tai rašo newsru.com, remdamasis britų žiniasklaida.
Į Hitlerį panašus katinas
Į Hitlerį panašus katinas / Nuotr. iš „Facebook“

Juodai baltas katinas, vardu Bazas, vietinių gyventojai juokais buvo vadinamas ir Kittleriu – sujungus anglišką žodį kitten (kačiukas) ir Hitleris, kadangi po nosimi jis turi charakteringą juodą dėmę, primenančią nacių vado ūsiukus.

Katino šeimininkė Kirsty Sparrow yra įsitikinusi, kad jos augintinis chuliganų auka tapo būtent dėl savo išvaizdos. Sumuštas katinas neteko akies.

Šeimininkės teigimu, gyvūnas nėra kaltas dėl savo išvaizdos, nes šiaip tai mielas ir draugiškas katinas. Todėl esą siaubą kelia vien mintis, kad kažkas gali imtis kankinti gyvūną vien dėl jo kailio.

Katinas dingo savaitgalį – negrįžo į namus išėjęs pasivaikščioti. Šeimininkė sunerimo ir internete išplatino skelbimą apie dingusį augintinį. Vargšą katiną šiukšlių konteineryje rado kaimynas, gyvūnas buvo sunkiai sužeistas, tad teko jį operuoti ir pašalinti sužalotą akį. Šeimininkei augintinio gydymas kainavo 600 svarų sterlingų (2 560 Lt).

Incidentą tiria policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius