Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dūstantis basethaundas sugebėjo savarankiškai išsikviesti gelbėtojus

Didžiojoje Britanijoje basethaundų veislės šuo, vos neuždusęs, kai įsipainiojo telefono laiduose, sugebėjo savarankiškai išsikviesti gelbėtojus.
Basethaundas
Basethaundas / vox child/sxc.hu nuotr.

Gyvūnas atsitiktinai letena surinko pagalbos tarnybos numerį 999, o atsiliepusi operatorė išgirdo sunkų dūstančiojo kvėpavimą, skubiai nustatė adresą, iš kurio buvo skambinta, ir nusiuntė ten policininkus, praneša „The Sun“.

Kai niekas neatidarė namo durų, pareigūnai jau ketino jas išlaužti, tačiau nesuspėjo – pasirodė kaimynas iš gretimo namo ir perdavė policininkams atsarginių raktų komplektą.

Policininkai kartu su kaimynu įėjo į namą ir pradėjo tikrinti visus kambarius. Šunį George'ą su aplink jo kaklą apsivyniojusiu telefono laidu svetainėje aptiko kaimynas Paulas Walkeris. Jis nutraukė laidą ir išvadavo šunį.

„Jis buvo apimtas siaubo ir negalėjo išsivaduoti pats“, – sakė P.Walkeris.

Kai George'o šeimininkai, studentė Lydia ir jos tėvas Steve'as Brownas grįžo namo, jiems apie įvykį papasakojo pats kaimynas. Kaip vėliau sakė Lydia, George'ui pasisekė, kad jis sugebėjo surinkti pagalbos tarnybos numerį ir liko gyvas.

„Nelabai įsivaizduojame, kaip jam tai pavyko. Jis nėra labai protingas. Jis netgi kvailokas ir mėgsta kramtyti kojines“, – sakė basethaundo šeimininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius