-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gera Telšių pareigūnės širdis ir „Facebook“ suteikė šuneliui galimybę gyventi

Niekuo neišsiskiriantis, šaltas sausio sekmadienis Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnei Ligitai Jovaišienei netikėtai tapo kupina emocijų ir išgyvenimų diena.
Pareigūnės rastas šunelis
Pareigūnės rastas šunelis / Telšių apskrities policijos nuotr.

„Sekmadienio popietę su šuniuku išėjome pasivaikščioti į lauką. Pakeliui stabtelėjau prie konteinerio išmesti šiukšlių, kai joms pasiekus konteinerio dugną, išgirdau inkštimą“, – prisimena pareigūnė.

Telšių apskrities policijos nuotr./Pareigūnės rastas šunelis
Telšių apskrities policijos nuotr./Pareigūnės rastas šunelis

Žvilgtelėjusi vidun, ką užkliudė šiukšlių maišu, pareigūnė liko sukrėsta – iš konteinerio dugno didelėmis akimis į ją žvelgė mažytis šuniukas.

Už pavadėlio laikydama savo keturkojį bičiulį, pareigūnė nė nesudvejojusi, puolė vaduoti kažkieno šiukšlių krūvoje palikto šunyčio. „Neįsivaizduoju, kaip žmogus galėjo taip beširdiškai pasielgti. Tai – sunkiai suvokiama protu“, – į nutikimą jautriai sureagavo moteris.

Kaip ji pasakojo, įsiropšti į gerokai už save didesnį konteinerį, pats šuo galimybės neturėjo. Be to, šalia jo buvo ir tuščia popierinė dėžė, su kuria, kaip pareigūnė spėja, šuo ir buvo išmestas.

Ligitos namuose jau penkti metai karaliauja augintinis Čipas, todėl moteris priglausti antro šuniuko galimybės neturėjo, o ir senbuvis iškart pajuto konkurenciją. Todėl parsinešusi radinį namo, moteris apie jį paviešino socialiniame tinkle „Facebook“:

„Ir kas per žiaurumas tų žmonių! Tiems, kurie išmetėte mažą bejėgį šuniuką Telšiuose, Sedos g. į šiukšlių konteinerį, tikrai galiu palinkėti ir patiems ten atsidurti! Reikia šuniukui namų! Prašau pasidalinti, gal atsiras geri žmonės, kurie priglaus šį mažylį!“

Gerų žmonių tikrai yra ir jie netruko atsirasti. Jau tą patį vakarą šiukšlių konteineryje rastas šuniukas iškeliavo į šiltus namus. Belieka pasidžiaugti, kad gėrio kupina pareigūnės širdis suteikė galimybę gyventi, rašoma Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausiosios specialistės Aušros Blaževičienės pirmadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius