Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyvūnų globos dieną – šventė tau ir tavo augintiniui

Gyvūnų globos namai „5 pėdutės“ spalio 2 dieną kviečia į renginį Klaipėdoje „Geriausio draugo paroda“, skirtą tarptautinei gyvūnų dienai paminėti.
Prieglaudos darbuotojai su beglobiais gyvūnais
Prieglaudos darbuotojai su beglobiais gyvūnais / Simonos Šakinytės nuotr.

Kaip sako ir pats pavadinimas, pagrindinė programos dalis – šunų paroda, kurioje dalyvauti galės kiekvienas norintis: nesvarbi nei augintinio kilmė, nei amžius ar kailio spalva. Nugalėtoją rinks kompetentinga komisija, atsižvelgdama į gyvūno individualumą ar išskirtinę išvaizdą, todėl specialiai ruošti šunelį parodai nebūtina.

Renginyje laukiami ir kiti naminiai gyvūnėliai: katės, žiurkėnai, vėžliukai ir kiti žmogaus draugai. Jie pasirodys atskiroje kategorijoje ir jų registruoti nereikia. Bus organizuojamas augintinių madų šou. Jei jūsų draugas mėgsta puoštis ir savo garderobe turi rūbelių, su kuriais norėtų pereiti podiumu, jis mielai kviečiamas į renginį.

Neturintys augintinio, bet labai mylintys mūsų mažuosius draugus, šventės metu taip pat nenuobodžiaus. Bus galima ne tik palaikyti dalyvaujančius parodoje ar madų šou, bet ir pabendrauti su dalyvaujančiais gyvūnais, susipažinti su „5 pėdučių“ prieglaudos augintiniais, pasigrožėti smagia nuotraukų iš prieglaudos gyvenimo ekspozicija ir paremti beglobius. O tai padaryti progų bus nemažai: šventės metu bus prekiaujama vienetiniais papuošalais, specialiais „5 pėdučių“ puodeliais, rankų darbo žaisliukais bei rūbeliais augintiniams.

Vyks loterija be pralaimėjimo, ir prieglaudos keturkojai padėjėjai Visko ir Otelas rinks aukas su aukų dėžutėmis. Visi surinkti pinigai bus skirti beglobių išlaikymui. Svarbiausia – renginio metu namų ieškos keli pamestinukai: sutvarkyti, paskiepyti, kai kurie sterilizuoti.

Registracija dar vyksta pirmadienį. Kreiptis el.pašto adresu info@simone.lt. Svarbiausios sąlygos registruojantis: augintinis turi turėti tvarkingą skiepų knygutę ir neturi būti agresyvus.

Renginys vyks spalio 2 dieną Klaipėdoje, prekybos centre „BIG 2“ (viduje). Nuorodos, vedančios į renginio vietą, bus iškabintos visame prekybos centre. Renginio laikas 11–15 val. Įėjimas nemokamas, svarbiausia pozityvus nusiteikimas ir meilė gyvūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius