Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyvybės vagonėliai atvers duris visiems smalsuoliams

Nesvarbu, ar namuose jau laikote gyvūnėlį, ar tiesiog esate neabejingi mažiesiems žmonių draugams, jūs privalote šį šeštadienį, balandžio 9 d., sostinėje apsilankyti gyvybės vagonėlių atvirų durų socialiniame renginyje, tvirtina šių vagonėlių šeimininkai – Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyriaus savanoriai.
Berta
Gyvybės vagonėlių globotinė Berta / Arūno Ivaškevičiaus / 15min nuotr.

Renginio metu atėjusieji galės susipažinti su LGGD Vilniaus skyriaus organizacijos vykdoma veikla ir tikslais bei visa šios organizacijos komanda. Apie vagonėliuose verdantį gyvenimą, linksmas ir ne visada istorijas išgirsite tiesiai iš savanorių, kurie pabus jūsų gidais, o kiekvienas norintis turės galimybę pabendrauti su šiuo metu vagonėliuose besiglaudžiančiais beglobiais gyvūnais.

„Kviečiu apsilankyti gyvybės vagonėlių atvirų durų renginyje ir nuotaikingai praleisti laiką. Tai puiki galimybė šeimai ar draugų kompanijai kartu linksmai ir turiningai praleisti pavasarinę savaitgalio popietę“, – sako LGGD projektų koordinatorius Edgaras Smolskas.

„Visi savanoriai entuziastingai ruošiasi šiam renginiui. Stengsimės, kad visi atėjusieji išeitų ne tik gerai praleidę laiką, bet ir susipažinę su mūsų veikla bei beglobių gyvūnų problemomis, o taip pat ir apsvarstę savo galimybes prisijungti sprendžiant tas problemas“, – tvirtina LGGD projektų vadovė Beatričė Vaitiekūnaitė.

Renginio organizatoriai tikisi, kad tarp atėjusiųjų atsiras entuziastingų žmonių, kurie vienokiu ar kitokiu būdu norės prisijungti prie LGGD vykdomos veiklos.

LGGD Vilniaus skyrius yra savanoriška, nepelno siekianti organizacija, savo veiklą vykdanti tik iš žmonių ir organizacijų paaukotų lėšų bei 2 proc. GPM paramos. Savo veiklą ji pradėjo dar visai neseniai – 2009 m. lapkritį, tačiau jau išgelbėjo ir padovanojo per 700 gyvūnų, o vien viešinant gyvūnų likimo istorijas, Vilniaus benamių gyvūnų sanitarinėje tarnyboje numarintų gyvūnų skaičius sumažėjo tris kartus.

Gyvybės vagonėliai įsikūrę adresu L.Giros g. 131, Vilnius (Fabijoniškės, Vilniaus benamių gyvūnų sanitarinės tarnybos „Grinda“ teritorijoje). Lankytojai laukiami šeštadienį, balandžio 9 d., nuo 12 iki 15 val.

Papildoma informacija telefonais:

Beatričė – 8 616 03 366,
Sigita – 8 603 44 027,
Edgaras – 8 625 07 354.

Plačiau apie gyvybės vagonėlių veiklą – www.beglobis.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius