Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Anglijos kaimą atklydo katinas iš Prancūzijos

Į nedidelį Anglijos Nortamptonšyro grafystės Kosgrouvo kaimą atklydo katinas, kuris, sprendžiant iš jo mikroschemos duomenų, atkeliavo iš Prancūzijos, rašo „The Daily Express“. Dabar britų gyvūnų globos draugija mėgina išsiaiškinti, kaip jis atvyko į Didžiąją Britaniją, ir tikisi, kad atsiras katino šeimininkai.
Katinas Tommy
Katinas Tommy / Globėjų nuotr.

Šviesai rudo su baltais lopais plauko katinas buvo surastas greta kanalo, esančio prie kaimo. Kaimo gyventojai apie jį pranešė gyvūnų globos draugijai ir ši ėmėsi jį globoti. Apžiūrėjus katiną buvo surasta mikroschema, pagal kurią išsiaiškinta, kad katino vardas – Tommy, jam septyneri metai, o jo namai yra Žemutinėje Normandijoje – Prancūzijos šiaurėje.

Po to britų gyvūnų globos organizacijos nariai kreipėsi į savo kolegas Prancūzijoje, prašydami jų pagalbos surasti Tommy šeimininkus, tačiau kol kas to padaryti nepavyko.

Neaišku, kaip katinas galėjo patekti į Didžiąją Britaniją. Gyvūnų globėjai turi kelias versijas. Pirmoji – katinas atvyko į šalį kartu su savo šeimininkais poilsiauti ir pasimetė. Antroji – jis galėjo atplaukti keltu. Trečioji – gyvūnas galėjo atvykti į Angliją prekiniu traukiniu.

„Jeigu tik katės mokėtų kalbėti“, – kremtasi gyvūnų globėjai.

Kartais katės įveikia tolimą kelią – neretai jos randamos už kelių tūkstančių kilometrų nuo namų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius