-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Impuls“ sporto klube Kaune – neįtikėtinas lankytojas

Atvykusi į darbą lapkričio 9-osios rytą, sporto klubo „Impuls“ trenerė Edita Poškaitienė pastebėjo nelauktą lankytoją: „Žalgirio“ arenos balkone blaškėsi apuokas. „Sportuot atskrido nauja narė. Veržėsi į grupinę treniruotę, bet pakliuvo į asmeninę“, – šmaikštavo klubo darbuotojai. Nelauktas „sportininkas“ dovanojo visiems nemažą šūsnį gerų emocijų.
„Impuls“ sporto klube pagautas apuokas
„Impuls“ sporto klube pagautas apuokas / „Impuls“ nuotr.

„Atvykusi į areną apie 11 val. pamačiau balkone, ties aerobikos užsiėmimų salės langais, tinkle įsinarpliojusį paukštį. Atrodė iš pradžių, kad jis salėje. Niekas jo iki tol nebuvo pastebėjęs. Paukštis blaškėsi, norėjo man įkirsti į ranką. Ar nebijojau paimti? Tikrai ne. Skubėjau gelbėti. Atrodė jis persigandęs, įbaugintas. Gudriai paėmiau, matyt. Tačiau padėjus ant balkono krašto neskrido“, – istoriją ėmė pasakoti E.Poškaitienė.

„Impuls“ nuotr./„Impuls“ sporto klube pagautas apuokas
„Impuls“ nuotr./„Impuls“ sporto klube pagautas apuokas

Trenerė svarstė, kad apuoką į balkoną galėjo įvaryti kokie agresyvūs paukščiai. Viena jo akis buvo sužeista – paraudusi. Galiausiai ji išnešė nelauktą svečią ant Nemuno salos pievutės. Netrukus jis suplasnojo sparnais ir nuskrido.

„Atrodo, paprastas paukštelis, o tiek daug emocijų visiems sukėlė. Klientė mane visur lydėjo ir nuotraukas darė. Būdavo, kad koks žvirblis įlėkdavo į aerobikos salę, bet toks gyvis pirmą kartą apsilanko“, – prisiminusi nusijuokė penktus metus „Impuls“ dirbanti Edita.

Pamatęs „Žalgirio“ arenoje pagautą paukštį miškininkas Raimundas Ereminas įvertino: „Tai mažasis apuokas. Jie vieni dažniausių Lietuvoje. Gyvenvietėje įprasti. Iš nuotraukos galima teigti, kad veidas apuoko – labai piktas. Kai būna ramus, apuoko veidas atrodo visai kitaip.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius