Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išgelbėti nuo sunaikinimo ir išgydyti jie linki to paties ir savo gentainiams

Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyrius gydo ir ieško namų buvusiems pasmerktiesiems, tiems kuriems nepasisekė ir kurie ne savo noru pateko į „Grindos“ benamių gyvūnų sanitarinę tarnybą.
Usnė
Usnė / LGGD nuotr.
LGGD nuotr./Šelis
LGGD nuotr./Šelis

Tai išduoti augintiniai, kuriais buvę šeimininkai atsikratė atveždami juos į sanitarinę tarnybą, arba be jokio gailesčio išmesti į gatvę ir jau iš ten patekę į šią tarnybą.

Pastaruoju metu LGGD Vilniaus skyriaus savanoriai iš „Grindos“ sanitarinės tarnybos perėmė ir gydė, sterilizavo bei skiepijo ne vieną katinėlį. Šiuo metu jie ieško naujų namų, kad galėtų savo buvimu džiuginti tuos, kurie jų niekada neišduos.

Gyvūnų gelbėjimas ir gydymas neįmanomas be jūsų pagalbos. Tik padedant jums mes galime padėti jiems ir visiems kitiems keturkojams. Šiuo metu labai reikalinga finansinė pagalba šiems buvusiems „grindinukams“:

LGGD nuotr./Ela
LGGD nuotr./Ela

Šelis (Nr. 591) perimtas iš „Grindos“ buvo gydytas klinikoje ir už visas procedūras įsiskolino 200 Lt. Plačiau apie jį skaitykite čia.

Ela (Nr. 578) išgydyta, sterilizuota ir ieškanti pastovių namų. Už viską mažylė skolinga 150 Lt. Plačiau apie ją skaitykite čia.

LGGD nuotr./Juma
LGGD nuotr./Juma

Juma perimta iš „Grindos“ buvo labai serganti ir sulysusi. Už visą gydymą liko skolinga 400 Lt. ir dabar jau saugi ieško pastovių namų. Plačiau apie ją skaitykite čia.

LGGD nuotr./Tinkis
LGGD nuotr./Tinkis

Tinkis (Nr. 549) perimtas nusilpęs, viduriuojantis. Jo gydymas kainavo 300 Lt. Plačiau apie jį skaitykite čia.

Francis (Nr. 605) perimtas iš „Grindos“ visiškai sulysęs, nusilpęs, nieko nevalgantis. Jis dar gydomas. Iš patirties žinome, kad katinuko gydymas kainuos apie 450 Lt. arba daugiau. Plačiau apie jį skaitykite čia.

LGGD nuotr./Francis
LGGD nuotr./Francis

Džiulijus (Nr. 588) perimtas labai stresuojantis, sulysęs, viduriuojantis. Šiuo metu jau pas laikiną globėją saugus laukia naujų namų. Katinukas liko skolingas 350 Lt. Plačiau apie jį skaitykite čia.

LGGD nuotr./Džiulijus
LGGD nuotr./Džiulijus

Ričis (Nr. 596) perimtas su sužalota letenėle. Jo gydymas kainavo 370 Lt. Plačiau apie jį skaitykite čia.

Usnė (Nr. 569) perimta su pažeista akyte. Buvo daryta operacija dėl užlūžusios akies voko kremzlės. Katytė liko skolinga 400 Lt. Plačiau apie ją skaitykite čia.

LGGD nuotr./Ričis
LGGD nuotr./Ričis

Kas galite ir norite padėti šiems katinėliams ir paremti jų gydymą, pervesdami lėšų į sąskaitą, nurodykite, kam aukojate (pvz., Jumos gydymui, Tinkio gydymui).

Sąskaitos rekvizitus rasite čia.

Ačiū už jūsų gerumą! Už supratingumą ir pagalbą! Ačiū aukojantiems.

Su jūsų pagalba galėsime sėkmingai padėti kitiems nuskriaustiesiems. Kiekvieno jūsų net ir nedidelė parama – tai galimybė išgelbėti dar vieną gyvybę.

LGGD Vilniaus skyrius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius