Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaudinanti Barillos istorija: iš mirties gniaužtų išvaduota kalytė rado šeimininką

Portalas dailymail.co.uk aprašo jaudinančią kalytės vardu Barilla istoriją. Į Granados (Ispanija) gyvūnų gelbėjimo centrą ji pateko visiškai suluošinta. Barilla negalėjo nei vaikščioti, nei pastovėti.
Gyvu skeletu vadintas šuo pasikeitė neatpažįstamai
Gyvu skeletu vadintas šuo pasikeitė neatpažįstamai / Video kadras
Temos: 2 Ispanija Šuo

Manoma, kad kurį laiką gyvūnas buvo laikomas be maisto ir vandens. Vis dėlto Barilla atsigauna, o centro savininkas ją nusprendė pasilikti visam laikui ir priėmė į savo namus.

Kaulų rinkinys

Anot portalo, kai augintinė pateko į centro darbuotojų rankas, jos kaulai kyšojo pro odą, o vidaus organai galėjo bet kurią minutę nustoti funkcionavę. Iš badu marintos kalytės tebuvo likę kaulų rinkinys. Tačiau praėjus septynioms savaitėms, kilniaširdis centro savininkas Eduardo Rodriguezas pranešė džiugią žinią – ji atsigauna.

Niekada anksčiau nebuvau matęs tokios prastos būklės šuns, kaip Barilla, – prisipažino jis.

„Ji buvo nusilpusi, tuomet, kai mes ją paėmėme, ji tegalėjo pakelti galvą ir uodegą. Ji visai neturėjo raumenų“, – pasakojo E.Rodriguezas. Vyras pasakoja šunis gelbėjantis nuo vaikystės. „Niekada anksčiau nebuvau matęs tokios prastos būklės šuns, kaip Barilla“, – prisipažino jis.

Dar vienos nakties būtų neišgyvenusi

Anot jo, Barillai labai pasisekė – ji laiku pateko į geras rankas, nes dar vienos nakties ji būtų neišgyvenusi. Šešias valandas jai buvo pajungta lašinė, o tuomet pamažu ją imta maitinti.

„Padarėme jai specialią vaikštynę, kad ji galėtų vaikščioti. Tokiu būdu ji gali užsiauginti šiek tiek raumenų“, – kalbėjo vyras.

VIDEO: Gyvu skeletu vadintas šuo pasikeitė neatpažįstamai

Vaizdo reportaže rodoma, kaip išsekusi Barilla beviltiškai žvelgia į kamerą, kai buvo išgelbėta, tačiau vis dar bandė vizginti uodegą. Tuo metu ji buvo per silpna. Po savaitės, kiek priaugusi svorio, tačiau vis dar negalinti pastovėti ant kojų, vis susmukdavo, bandydama atsikelti. Po septynių savaičių vis dėlto ji atsigauna ir, išsivadavusi iš košmaro, gyvena geriau nei bet kada anksčiau.

Vaizdo įrašas, kuriame užfiksuoti jos sveikatos pokyčiai, socialiniame tinkle „Facebook“ buvo peržiūrėtas daugiau kaip dviejų milijonų žmonių. Daugybę internautų visame pasaulyje sujaudino ši istorija.

Meilė iš pirmo žvilgsnio

Minėto centro savininkas atskleidė, kad nusprendė pasilikti Barillą – esą pamilo ją iš pirmo žvilgsnio. Šiuo metu Barilla gyvena jo namuose Granadoje kartu su E.Rodriguezo žmona, 14-mete dukra ir dar penkiais šunimis.

„Turiu penkis šunis ir Barillą, tačiau ji buvo pirma derama kompanionė, kurią aš priėmiau, kai mano augintinis Turco prieš penkerius metus žuvo per avariją“, – pasakojo naujasis kalaitės šeimininkas.

Anot vyro, jos noras gyventi buvo nuostabus ir buvo juntamas nuo tos akimirkos, kai šis išvydo leisgyvę augintinę.

„Jos gijimas stulbinantis. Nuo trečios ar ketvirtos dienos ji jau ėmė valgyti penkis šešis kartus per dieną, priaugo šiek tiek svorio. Dabar ji priaugo jo dar daugiau ir jau yra pakeliui į visišką išgijimą“, – džiaugėsi jis.

Vyras prisipažino, kad žvelgdamas į jos nuotraukas, kuriose ji ką tik išgelbėta, ir dabar, mato du skirtingus šunis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius