Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katę nuskriaudusi britė vos nesulaukė Linčo teismo (video)

Ketverių metų katė Lola buvo išgelbėta tik po 15 valandų įkalinimo šiukšlių konteineryje, kai jos miaukimą išgirdo šeimininkas. Kas nutiko augintinei, paaiškėjo po to, kai šeimininkas peržiūrėjo prie namo įrengtos apsaugos vaizdo kameros įrašą.
Vaizdo įrašas padėjo nustatyti katės skriaudėją.
Vaizdo įrašas padėjo nustatyti katės skriaudėją. / Kadras iš „YouTube“

Savaitgalį Didžiojoje Britanijoje, Koventryje, įvykęs žiauraus elgesio su gyvūnu atvejis papiktino ne tik vietos gyventojus. Vaizdo kamera užfiksavo, kaip kažkokia praeivė iš pradžių mėgina kalbinti ramiai vaikštinėjančią katę, paglosto ją, o po to paima už pakarpos, atidaro šiukšlių konteinerį, be jokios priežasties įmeta gyvūną vidun ir užvožia dangtį.

Po to, kai šeimininkai išplatino vaizdo įrašą „Facebook“ svetainėje, norėdami išsiaiškinti, kas nuskriaudė jų augintinę, apie įvykį sužinojo visas pasaulis. Vaizdo įrašą parodė tokie televizijos kanalai kaip BBC ir CNN.

Vietos gyventojai greitai atpažino katės skriaudėją, ir prie jos namų netrukus susirinko pasipiktinusi minia. Policijos pareigūnams teko skubėti į vietą, baiminantis, kad žmonės gali susidoroti su piktadare.

Vietos gyventojai greitai atpažino katės skriaudėją, ir prie jos namų netrukus susirinko pasipiktinusi minia.26 metų katės šeimininkas Darrylas Mannas sakė iš pradžių nepastebėjęs, kad Lola dingo. „Ji naktinė katė. Kartais mes jos nematome kokią dieną, kol ji negrįžta paėsti“, – BBC cituoja D.Manną.

Šeimininkas papasakojo sekmadienio rytą ėjęs prie savo automobilio ir išgirdęs kniaukimą iš šiukšlių konteinerio. „Iš pradžių pamaniau, kad katė įsitaisė po automobiliu, tačiau ten jos neradau. Vėliau supratau, kad kniaukimas sklinda iš konteinerio“, – sakė D.Mannas.

Vėliau jis peržiūrėjo apsaugos kameros vaizdo įrašą ir pamatė, kaip Lola atsidūrė tarp šiukšlių. „Iš pradžių pamaniau, kad ji į konteinerį galėjo įlįsti pati – ji nėra pati protingiausia katė. Tačiau tai, ką pamačiau, sukėlė pasipiktinimą. Lola yra miela katytė. Ji niekada nėra nieko blogo padariusi“, – tvirtino šeimininkas žurnalistams.

Policijos pareigūnai sakė dar sekmadienį sulaukę šeimininkų pranešimo apie įvykį ir vertinantys tai, ką užfiksavo vaizdo kamera, kaip žiauraus elgesio su gyvūnu atvejį.

Darbo ėmėsi ir Karališkoji gyvūnų globos draugija (RSPCA – Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals), antradienį jos atstovai pasikalbėjo su katę į konteinerį įmetusia moterimi, o katės šeimininkai kreipėsi į pasipiktinusius vietos gyventojus prašydami nesiimti jokių veiksmų, bet Lolos skriaudėjos bylą palikti policijai ir gyvūnų globėjams.

VIDEO: Deranged Lady Stuffs Cat Into Trash Can

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius