Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiečiausia pasaulyje katė? Saulės akinius privalanti nešioti Bagel tapo tikra interneto sensacija

Katė Bagel, kuri gimė neturėdama akių vokų ir privalo nešioti akinius nuo saulės, turi tūkstančius sekėjų socialiniuose tinkluose. Ten ją galima surasti Saulės akinių katės vardu (Sunglasses Cat – angl.).
Katė Bagel
Katė Bagel / „Instagram“ nuotr.

Kaip skelbia portalas mirror.co.uk, Bagel galėtų vadintis kiečiausia kate pasaulyje, kadangi niekuomet nesiskiria su tamsiais akiniais nuo saulės. 

Drąsioji Bagel gimė be akių vokų, jai nesusiformuoja ašaros. Ji jau išgyveno tris operacijas, kurios kiek pagelbėjo jai, tačiau katei be akių vokų jos šeimininkė Karen McGill kasdien po kelis kartus turi lašinti akių lašus. 

48-erių Karen kilo mintis, kaip apsaugoti Bagel akis – pasitarusi su veterinaru, ji nusprendė, kad jos akis apsaugotų akiniai nuo saulės. 

48-erių Karen gimė ir mintis, kaip apsaugoti Bagel akis – pasitarusi su veterinaru, ji nusprendė, kad jos akis apsaugotų akiniai nuo saulės. 

Akiniai nuo saulės pilko kailio augintinei padeda apsisaugoti nuo dulkių, kurios galėtų patekti į jos akis ir pažeisti rageną. Tokiu atveju katytė apaktų. ​

Akinius nuo saulės Bagel nusiima tik tada, kai reikia ją išmaudyti. Išeidama „į žmones“, ji visuomet būna su akiniais ir sulaukė daug aplinkinių dėmesio.

„Bagel yra labiausiai mylima, ramiausia, mieliausia ir švelniausia katė, kokią galėtumėte sutikti“, – apie ją atsiliepia šeimininkė Karen iš Los Andželo. „Visi užsimano ją paliesti ar paimti ant rankų“, – pridūrė ji. 

„Aš visuomet pasakau tiesą žmonėms, kodėl jai tenka būti su akiniais nuo saulės. Žmonės lieka apstulbę, kokia ji rami“, – pasakojo šeimininkė. 

VIDEO: Katė su akiniais nuo saulės

Moteris ėmė globoti Bagel, kai šiai tebuvo du mėnesiai. Dabar jai – jau dveji metai. Karen tikisi, kad Bagel populiarumas užkrės kitus žmones imti globoti gyvūnus su specialiaisiais poreikiais. 

„Gyvūnai nusipelnė būti mylimi“, – įsitikinusi Karen.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius