Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kijeve klaidžioja niekam nereikalingas benamis strutis

Ukrainos sostinės Kijevo pakraštyje vaikštinėja vienišas strutis. Iš kur paukštis atsirado ir kas yra jo šeimininkas, išsiaiškinti kol kas nepavyko, praneša laikraščio „Komsomolskaja pravda“ ukrainietiškas leidinys.
Strutis
Strutis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak vietos žiniasklaidos, paukštis gatvėmis klaidžioja jau kelias dienas. Strutis vengia bendrauti su žmonėmis, iš jų rankų neima nei maisto, nei vandens.

„Norėjome jį palesinti duona, tačiau jis nelesė. Į pasiūlytą indą su vandeniu taip pat nekreipė dėmesio. Po to jį išgąsdino pravažiuojanti mašina ir jis nubėgo, – leidiniui „Segodnia“ pasakojo liudininkas Igoris Klišamecas. Kiti paukštį matę žmonės pridūrė, kad strutis šlubuoja viena koja.

Jeigu artimiausiu metu neatsiras stručio šeimininkas, tai jį, greičiausiai, teks apgyvendinti Kijevo zoologijos sode. Paties sodo darbuotojai didelio susidomėjimo milžinišku paukščiu nerodo. Pasak jų, strutį iš pradžių turėtų pagauti nepaprastųjų situacijų ministerijos pareigūnai, o jau po to galima bus spręsti klausimą, apie jo apgyvendinimą zoologijos sode.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius