-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lesė“ visus neabejingus gyvūnų globai kartu su augintiniais kviečia į gimtadienio šventę

Jau ketverius metus namų netekusius gyvūnus gelbstinti savanoriškoji gyvūnų globos organizacija „Lesė“ kviečia artimuosius, draugus ir visus, neabejingus beglobių likimui, į gimtadienio šventę ir atvirų durų Vilniaus prieglaudoje dieną.
Kvietimas į šventę
Kvietimas į šventę / 15min.lt

„Praleiskite smagią šeštadienio popietę iškyloje gamtoje kartu su bendraminčiais! Žinoma, Jūsų augintiniai taip pat laukiami! Ypač norime pakviesti visus, priglaudusius gyvūną iš „Lesės“. Renginio metu žadame atidaryti namus radusių mūsų gyvūnų stendą, todėl nepamirškite atsivežti gražiausios savo draugo nuotraukos, kuri bus pakabinta mūsų džiaugsmo sienoje“, – kviečia šventės organizatoriai, „Lesės“ kolektyvas.

„O gal kas nors dresuojate savo šunelį, esate išmokę nors keletą triukų? Būtų smagu, jei galėtumėte su savo augintiniu paruošti nedidelę programėlę renginiui, kad parodytumėte, kokie šaunūs gali būti buvę beglobiai, ir įkvėptumėte dvejojančiuosius. Norintys dalyvauti programoje gali kreiptis į savanorę Agnę el. paštu agne.baltramaityte@yahoo.com“, – raginama „Lesės“ kvietime.

15min.lt/Žemėlapis, padėsiantis rasti prieglaudą
15min.lt/Žemėlapis, padėsiantis rasti prieglaudą

„Būtų labai vertinga, jei kas iš Jūsų sutiktų pasidalinti su kitais savo patirtimi pasiėmus gyvūną iš prieglaudos, nes galbūt yra tokių, kurie apie tai galvoja, bet šiek tiek baiminasi. Taigi čiupkite draugą už parankės, augintinį už pavadėlio, įsimeskite ko nors užkąsti ir atsigerti sau ir kaimynui ir atvykite pas mus“, – kviečia „Lesės“ savanoriai gyvūnų gelbėtojai.

„Lesės“ prieglauda yra įsikūrusi greta Justiniškių, Vilniaus rajone, Buivydiškėse, adresu Klinikų g. 1. Svečiai prieglaudoje laukiami birželio 4 dieną, šeštadienį, nuo 14 valandos. „Lesės“ prieglauda iš Vilniaus pasiekiama ir viešuoju miesto transportu – 32-ojo maršruto autobusu (išlipti Buivydiškių stotelėje).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius