Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje antrąkart vyks nemokama kilmingų graužikų paroda

Lietuvos gyvūnų augintojų centras (LGAC) vasario 26–27 d. kvies į jau antrąkart Vilniuje, prekybos centre „Panorama“ rengiamą nemokamą kilmingų dekoratyvinių graužikų parodą.
Parodos dalyvis
Parodos dalyvis / LGAC nuotr.

Kaip ir pernai, parodos lankytojai galės pamatyti dekoratyvinių pelių, jūrų kiaulyčių ir kitų įvairių dekoratyvinių graužikų į Lietuvą atkeliavusių iš Rusijos, Čekijos, Airijos, Baltarusijos, Latvijos, Lenkijos.

Dvi savaitgalio dienas vyksiančio renginio metu bus pristatomos įvairios pelių ir kitų graužikų veislės, tarp kurių bus galima išvysti ir itin retos veislės Siamo juodaakius ar ilgaplaukius žiurkiukus satino kailiuku.

LGAC nuotr./Parodos dalyviai
LGAC nuotr./Parodos dalyviai

Kiti unikalūs parodos gyvūnėliai – ilgaplaukės šelti, cornet, texel, Merino jūrų kiaulytės, šiurkščiaplaukiai amerikiečių meškiukai, trumpaplaukės vienspalvės self, himalayan ir retos beplaukės jūrų kiaulytės skinni ir lunkarija.

Graužikų augintojai kviečiami ne tik pabendrauti su bendraminčiais, bet ir sudalyvauti šauniausio šeimininko, ilgiausio jūrų kiaulytės kailiuko, didžiausios jūrų kiaulytės, mažiausios suaugusios pelytės, ilgiausios žiurkytės uodegos konkursuose. Taip pat bus išrinkti ir simpatiškiausi graužikai. Parodoje dalyvausiančius gyvūnus vertins ekspertai, o nugalėtojai bus apdovanoti ir gaus sertifikatus.

Lankytojai turės puikią progą ne tik susipažinti su Lietuvoje bei kitose šalyse auginamomis graužikų veislėmis, bet ir įsigyti kai kurių veislių graužikų jauniklių.

Nemokama kilmingų graužikų paroda vyks prekybos centre „Panorama“, vasario 26 d. (šeštadienį) nuo 12 iki 19 val. ir vasario 27 d. (sekmadienį) nuo 11 iki 17 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius