Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos zoologijos sodo 75-ojo gimtadienio proga – burbulų fiesta

2013 metais Lietuvos zoologijos sodas švenčia 75-ąjį gimtadienį. Šios garbingo jubiliejaus proga birželio 30 dieną, sekmadienį organizuojama Lietuvos zoologijos sodo 75-ojo gimtadienio burbulų fiesta. Kadangi Lietuvos zoologijos sodas yra unikalus, visos Lietuvos gyventojų lankomas objektas, ši šventė yra skirta būtent jiems.
Kauno zoologijos sodui – 75-eri
Kauno zoologijos sodui – 75-eri / Kauno zoologijos sodo nuotr.

Renginio dalyviai turės progą išgirsti dainininko Martyno Beinario bei vaikų dainavimo studijos „Svajonių Gija“ atliekamas dainas. Vienu iš svarbiausių renginio akcentų taps į orą paleisti 75 helio balionai, simbolizuojantys ilgą Zoologijos gyvavimo istoriją. Taip pat kartu su helio balionais į orą bus paleisti ir 75 pakvietimai, kuriuos radę asmenys ir pateikę zoologijos sodo kasose, apsilankys nemokamai. Lietuvos zoologijos sodo 75 – ojo gimtadienio proga, pateikus asmens dokumentą, 75 metų amžiaus sulaukę senjorai į renginį įleidžiami nemokamai.

Kadangi renginys yra susijęs su burbulų tematika, kitas šventės akcentas bus muilo burbulų pūtimas. Taigi visus renginio dalyvius kiškučio, bitutės ir Megiuko personažai kvies į masinį muilo burbulų pūtimą. Siekiant išpildyti šventės tematiką, organizatoriai surengs aitvarų kūrybines dirbtuves, kurių metu dalyviai bus mokomi pasidaryti aitvarą ir jį leisti. Taip pat mažųjų šventės dalyvių laukia linksmybės vandens burbulų baseine. Mažieji didžiuliame oro pripildytame burbule, turės galimybę pasivaikščioti vandens paviršiumi. Vaikučiai ir jų tėveliai šventės metu bus kviečiami pažaisti aktyvius žaidimus su kamuoliais. Visi norintys galės susitikti su bezdioniuku Munčiu, susipažinti su ropliais iš arti. Kadangi tortas yra neatsiejamas gimtadienio atributas, renginio svečius organizatoriai pakvies pasivaišinti šventiniu tortu.

Specialiai 75-ojo gimtadienio proga veiks zoologijos sodo nuotraukose įamžintų gyvūnų paroda, kurią galės pamatyti visi norintys. Įspūdingiausi šventės akcentai bus užfiksuoti iš paukščio skrydžio.

Lietuvos zoologijos sodas ypatingai dėkoja atikėjui Martynui Beinariui ir vaikų dainavimo studijai „Svajonių Gija“. Taip pat renginio remėjams: šventinį tortą dovanojančiai įmonei „Seduja“, „Piro LT“ už šventinius balionus, už renginio fotografijas iš paukščio skrydžio – „AERIALMEDIA“, už renginio metu eksponuojamą fotografijų parodą – Kauno Fotoklubui, , už šventės techninį aptarnavimą – „Igarsa“, už informacijos sklaidą apie renginį – „Extra FM“, UAB „Prašau“ ir „Uodas.lt“ bei už bendradarbiavimą organizuojant šventę – Zoo kavinei „Miesto sodas“, Lietuvos Futbolo Federacijai bei vaikų žaidimo kambariams „Vaikų pilis“ ir „Megiukas“.

Tad birželio 30-ąją visus didelius ir mažus kviečiame patirti nepamirštamų įspūdžių Lietuvos zoologijos sodo gimtadienio šventėje „Burbulų fiesta“, tad nepamirškite muilo burbulų ir geros nuotaikos! Daugiau informacijos rasite tinklalapyje: www.zoosodas.lt .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius