-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo laiptų nukritusiai neblaiviai moteriai šuo apgraužė veidą

Šuns smarkiai apkandžiota moteris iš Didžiosios Britanijos turėjo ištverti 100 operacijų, kol atgavo regėjimą viena akimi, rašo „The Daily Mail“.
Rodezijos ridžbekas.
Rodezijos ridžbekas. / Wikimedia Commons nuotr.

53 metų Wendy Hamriding nuo keturkojo nukentėjo nukritusi nuo laiptų ir praradusi sąmonę. Prieš tai ji buvo išgėrusi butelį degtinės.

Rodezijos ridžbeko veislės šuo Cassie bandė atgaivinti šeimininkę laižydamas kruviną veidą. Tačiau pajutęs kraujo skonį keturkojis nesugebėjo suvaldyti savo instinkto ir nugraužė dalį W.Hamriding veido, taip pat – ir dešiniąją akį.

Po daugybės operacijų moteris prarado regėjimą ir kairiąja akimi, todėl dvejus metus nieko nematė, tačiau dabar, po daugybės itin sudėtingų operacijų, regėjimas kairiąja akimi atstatytas.

Moteris žurnalistams sakė, kad nors šuo po užpuolimo buvo užmigdytas, ji ant Cassie ne tik nepyksta, bet yra dėkinga. Pasak jos, jei ne ši nelaimė, ji jau būtų mirusi nuo alkoholizmo.

Dabar W.Hamriding negeria ir teikia pagalbą kenčiantiems nuo priklausomybės alkoholiui, heroinui ir kokainui.

„Šuo išgelbėjo man gyvybę, geriau jau aklumas, nei mirtis. Prieš įvykį aš labai daug gėriau ir buvau arti mirties. Aš gerdavau tik pabudusi ir būdavau neblaivi visą dieną. Kartais keldavausi naktį, kad išgerčiau. Artėjau prie mirties, nes negalėjau nustoti gerti“, – pasakojo moteris.

Dabar ji džiaugiasi, kad gali matyti du savo sūnus ir du anūkus. „Neįmanoma žodžiais išreikšti to džiaugsmo, kuris užplūsta atgavus regėjimą“, – džiaugėsi ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius