-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oposumo patelė iš Vokietijos dalyvaus „Oskarų“ įteikimo renginyje

Žvaira oposumo patelė Heidi iš Leipcigo zoologijos sodo „Oskarų“ premijos apdovanojimų įteikimo vakarą taps viena JAV televizijos kanalo ABC pramoginės laidos herojų, rašo britų visuomeninio transliuotojo BBC naujienų svetainė.
Oposumė Heidi
Oposumė Heidi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antsvorio turinti Heidi – tikra Vokietijos žiniasklaidos žvaigždė; jos rėmimo grupę socialiniam tinkle „Facebook“ sudaro daugiau kaip 300 tūkst. žmonių.

Leipcigo zoologijos sodo atstovai pranešė, kad komiškos išvaizdos sterblinis žvėrelis dalyvaus televizijos laidoje „Jimmy Kimmel Show“, bet koks vaidmuo numatytas Heidi, kol kas nepranešama.

Kaip spėjama, jai, matyt, gali būti patikėta atspėti „Oskarų“ laimėtojus.

Pramoginės laidos prodiuseriai galbūt tikisi, kad oposumė pakartos kito gyvūno iš Vokietijos – aštuonkojo „aiškiaregio“ Paulio sėkmę.

Aštuonkojis išgarsėjo visame pasaulyje per 2010 metų pasaulio futbolo čempionatą, kai atspėjo visų rungtynių, kuriose dalyvavo Vokietijos rinktinė, rezultatą.

Oposumė nebus nugabenta į JAV vykstantį premijų įteikimą. Dalis programos, kurioje ji dalyvaus, bus nufilmuota Vokietijoje ir panaudota tiesioginėje laidoje ceremonijos dieną.

Heidi ir jos sesuo Naira – abi našlaitės – rastos Šiaurės Kalifornijoje. Iš vieno Danijos zoologijos sodo jos buvo atvežtos į Vokietiją 2010 metų gegužę ir iki metų pabaigos buvo karantine.

Tačiau Heidi netikėtai tapo žvaigžde dar iki to, kai ją pamatė zoologijos sodo lankytojai: neįprastas žvėrelis patraukė į save dėmesį po atvežtų gyvūnų pirminės „fotosesijos“, išspausdintos bulvariniame laikraštyje „Bild“.

Nuo tada žvairo žvėrelio šlovė augo ne dienomis, o valandomis. Tinklalapyje „Facebook“ Heidi susilaukė daugiau kaip 300 tūkst. gerbėjų, o vaizdo įrašų portale „Youtube“ pasirodė filmukas su jos garbei parašyta daina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius